Inloggen

Brancheverenigingen: laat je leden digitaal groeien

De digitale transformatie van je leden staat of valt met de vaardigheden van de ondernemers en hun werknemers. Wat bieden jullie je achterban om zich te ontwikkelen? Ons e-Academy platform is gericht op het ondersteunen en versterken van bedrijven in het online speelveld. Zo til je de online vaardigheden en kennis van je leden naar een hoger niveau.

branchevereniging

  De e-learnings van e-Academy

  e-Commerce vergt specifieke expertise. In onze e-learnings delen topexperts uit de e-commercemarkt alles over hun vak. Er zijn e-learnings voor zowel de ondernemer als de vakspecialist.

  De interactieve e-learnings zijn een interessante afwisseling tussen theorie, opgaven en een praktijkcase. Met concrete stappen en handvatten kunnen je leden direct zelf aan de slag!

  Hoe werk je als branchevereniging samen met e-Academy?

  Als branchevereniging kun je een collectief abonnement afsluiten waarmee je je achterban toegang geeft tot het volledige e-learning aanbod van e-Academy. Hiermee help je ondernemers op verschillende digitale volwassenheidsniveaus zich verder te ontwikkelen.

  Blijven ontwikkelen

  Je leden kunnen aan de slag met meer dan 35 e-learnings over e-commerce om zo digitaal te groeien. En er komen op hoog tempo nieuwe e-learnings bij. Er zijn meer dan 15.000 gebruikers en zij waarderen onze e-learnings gemiddeld met een 8,7! Doordat het online werkveld sterk aan verandering onderhevig is, zorgen we voor periodieke updates van onze e-learnings.

  Samenwerken en meedenken

  Als branchevereniging ben je met onze e-learnings zeker van een kwalitatief, uniek leeraanbod. Je mag deelnemen aan het halfjaarlijkse Digital Program Board voor brancheverenigingen. Hier worden de nieuwste e-learnings en ontwikkelingen rondom e-Academy toegelicht. Ook heb je een stem in de roadmap van e-Academy en delen we middelen om je achterban digitaal te activeren.

  Branchevereniging aanmelden voor e-Academy

  Vanaf 1 januari wordt het platform als ‘freemium-model’ ontsloten naar de markt. Individuele abonnementen worden geprijsd op €450 per jaar. Branches kunnen een voordelig collectief abonnement afsluiten voor hun leden.

  Benieuwd hoe we jouw leden kunnen helpen zich te blijven ontwikkelen in de digitale wereld? En wat de vervolgstappen zijn? Neem contact op en wij vertellen je hier graag meer over!

  Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds