Inloggen

Conversational AI

Conversational AI biedt veel kansen voor jouw organisatie. Bijvoorbeeld door met een chatbot je klantenservice te verbeteren en conversieratio’s te verhogen.

Wil je die kansen benutten? In deze e-learning leer je wat conversational AI is, hoe je die kunt inzetten om meerwaarde te creëren voor jouw organisatie en hoe je succesvol met chatbots en voice-assistenten kunt starten.

Start met leren
8/10
Bekijk de reviews (1)

Steeds meer e-commerce-organisaties maken in de verschillende fasen van de customer journey gebruik van conversational artificial intellingence (AI): de discipline die zich bezighoudt met de interactie tussen mens en machine op basis van natuurlijke taal. Dit kan met tekst via een chatbot of met spraak via een voice-assistent.

Opkomst conversational AI

De snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van voice en chat en de steeds beter onderliggende Nederlandse taalmodellen zullen conversational AI een nog verdere boost geven. De opkomst van conversational AI kan jouw e-commerce-organisatie veel voordelen bieden. Maar misschien ben je ook nog zoekende naar de manier waarop je deze nieuwe technologie succesvol voor je klanten en organisatie kunt inzetten. Wij hebben een nieuwe e-learning die je hierbij helpt.

Na het doorlopen van de e-learning kun je:

  • uitleggen wat conversational AI is (en wat het niet is) en beargumenteren wat de voordelen ervan zijn voor je e-commerce-organisatie;
  • de verschillende contactkanalen voor conversational AI beschrijven en de kanalen kiezen voor jouw organisatie;
  • de technische vormen beschrijven waarmee je conversational AI kunt inrichten en de vorm kiezen voor jouw organisatie;
  • de acht pijlers beschrijven die je nodig hebt om een stevig fundament voor conversational AI te bouwen;
  • de do’s en don’ts benoemen om succesvol aan de slag te gaan met conversational AI.
Na afloop van de e-learning kun jij de eerste stappen zetten om tot een succesvolle voice-assistent en chatbot te komen. We laten je in de e-learning oefenen met een praktijkcase zodat je de theorie direct kunt toepassen.

Aan de slag

Wil jij leren hoe je conversational AI kunt toepassen voor jouw webshop? Start direct met leren en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat die gedeeld kan worden via LinkedIn!

Naar Mijn e-Academy >

Meer informatie over de kosten klik hier

Reviews

8

Ik vind het een leuke mogelijkheid om kennis te maken met de concepten en mogelijke toepassingen van Conversational AI.

28 April 2022 - Michel , Middelburg

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds