Inloggen

Juridische Ondersteuning bij Klachten

Het kan helaas gebeuren dat een klant niet tevreden is en een klacht wil indienen. Wat moet de consument doen en wat zijn jouw taken als webshop? Je leert het in deze e-learning, speciaal voor Thuiswinkel-leden.

Start met leren
7.5/10
Bekijk de reviews (4)

Het kan voorkomen dat je klachten krijgt over je webshop. Die probeer je zo goed mogelijk op te lossen, maar soms kom je er niet uit met de consument. Welke stappen kun je als bedrijf dan zetten? En hoe werkt het als je naar de Geschillencommissie Thuiswinkel moet?

Ben jij eigenaar van een webshop of ben jij verantwoordelijk voor de customer service in jouw bedrijf? En is jouw bedrijf lid bij Thuiswinkel.org? Dan is deze e-learning voor jou. Aan de hand van scenario’s en video’s leer je van expert Ank van Heeringen (Thuiswinkel.org) hoe je de antwoorden op bovenstaande vragen direct kunt toepassen in je dagelijkse praktijk, zodat jij weet wat je kunt doen bij consumentenklachten.

Je leert:

  • wat de juristen van Thuiswinkel.org voor jou kunnen betekenen wanneer jij zelf het probleem met een consument niet meer kan oplossen;
  • hoe de Geschillencommissie Thuiswinkel werkt en wanneer het voor jou zinvol is om hier gebruik van te maken.

Start direct met leren en laat je met behulp van deze e-learning in 30 minuten bijspijkeren op het gebied van juridische ondersteuning bij klachten.

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

8

Prima e-learning

Vooral zeer geschikt wanneer je nog redelijk nieuw bent in consumentenrecht en online-verkopen. Wel jammer dat er geen certificaat kwam na het afronden van de e-learning, terwijl dit er wel bij stond in de beschrijving.

01 June 2022 - Marielle , Houten
9

Leerzaam

Heel leerzaam om deze cursus te volgen.

23 May 2022 - Desiree , Zaanstad
7

leerzame informatie.

De E-learning bevat leerzame informatie en is goed opgezet.
Jammer dat er op het eind van de E-learning geen toets en certificaat behaald kan worden.

20 April 2022 - Brian , Kerkrade
6

Interessant voor eenieder die niet met de materie te maken heeft.

Voor medewerkers van klachtenafhandeling zou de informatie iets meer de diepte in mogen gaan.
Gezien veel klachten vandaag de dag over Social Media lopen mis ik de insteek en uitleg, hoe ga je deze meldingen openbaar aan?

02 February 2022 - Melanie , Voerendaal
Meer reviews (2)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds