Inloggen

E-learnings inzetten voor je team

De e-commercebranche blijft veranderen. Het is belangrijk om je kennis op peil te houden en je huidige e-commerce-activiteiten regelmatig tegen het licht te houden. We helpen je daar graag bij met onze e-learnings. Bekijk hieronder wat we voor jou en je team kunnen betekenen.

Direct je team aanmelden
IPhone met boek

  e-Academy is een initiatief van Thuiswinkel.org, waarmee we de e-commercekennis van bedrijven willen vergroten en digitale skills van professionals willen verbeteren. Voor leden van Thuiswinkel.org is het platform gratis beschikbaar. Op Mijn e-Academy vind je e-learnings over verschillende relevante e-commerceonderwerpen, waaronder conversieoptimalisatie, digital analytics, customer journey en contentmarketingstrategie. In een e-learning laat een topexpert uit de markt je door zijn bril naar het vak kijken en deelt hij modellen, praktijkvoorbeelden en tips. Na het afronden van de e-learning kan de kennis direct toegepast worden in de organisatie. Een overzicht van alle (verwachte) e-learnings vind je hier.

  Wat kunnen de e-Academy e-learnings voor jouw team betekenen?

  In de waan van de dag ontbreekt de tijd voor reflectie nog wel eens. Juist in onze branche is het belangrijk om je online activiteiten regelmatig goed onder de loep te nemen. Iedere e-learning bevat handvatten om een quick scan te maken van de situatie binnen je eigen organisatie. Aan de hand van een e-learning kan je team verbeterpunten bespreken en een actieplan opstellen.

  Voor wie zijn de e-learnings bedoeld?

  De e-learnings zijn bedoeld voor e-commerceprofessionals die hun kennis willen verbreden. Een e-learning leert je de basis van een relevant e-commerceonderwerp, waarmee bijvoorbeeld je online marketingteam, je e-commerceteam of je UX-team direct aan de slag kan. Maar ook voor winkelmanagers zijn de e-learnings erg interessant om te leren hoe het online spel werkt. Dataspecialisten en developers leren van de e-learnings hoe de markt en de business in het algemeen in elkaar steekt. Deze extra context kan ook hun werk verbeteren.

  Leren in teamverband

  Wij adviseren teams om 1 à 2 e-learnings per maand af te ronden. Wanneer iedereen individueel de kennis tot zich heeft genomen, kan er plenair besproken worden welke verbeterpunten er binnen de eigen organisatie zijn. Deze concrete verbeteringen kunnen dan direct worden aangepakt.

  Gemakkelijk starten met leren

  De e-learnings zijn (en blijven) gratis beschikbaar voor leden van Thuiswinkel.org. Er geldt ook geen maximum aan het aantal deelnemers per bedrijf. Wij kunnen jouw collega’s gezamenlijk aanmelden bij het platform*. Zij ontvangen dan per mail een uitnodiging, waarmee ze het account activeren en direct kunnen starten met leren. Het blijft ook mogelijk om zelf een account aan te maken via het platform.

  TIP: Meld je je collega’s collectief aan? Laat ze alvast weten dat ze de uitnodigingsmail van ons krijgen waarmee ze hun account kunnen activeren!

  Enthousiast geworden?

  Ben je enthousiast geworden over de bijdrage die de e-learnings kunnen leveren aan jouw e-commerceteam? Zorg dan dat jullie direct kunnen starten met leren. Het aanmelden van collega’s kan gemakkelijk door een Excel-document met namen en e-mailadressen naar ons door te sturen*. Je vindt alles over het collectief aanmelden van je team op deze pagina.

  * Deze gegevens worden alleen gebruikt om een account aan te maken en niet om commerciële uitingen mee te delen. Ook worden deze gegevens niet gedeeld met derden. Wil je graag een verwerkersovereenkomst met ons afsluiten? Neem dan contact op.

  Heb je nog vragen over de e-learnings, leren in teamverband of het aanmelden van je medewerkers? Neem dan gerust contact op met Sophie van Rooij via sophievanrooij@thuiswinkel.org of 0318 648 575.

  Meld je collega’s aan voor Mijn e-Academy

  Wat anderen over onze e-learnings zeggen:

  Achmea

  “e-Academy heeft een leuke opzet, waarbij toonaangevende sprekers uit de markt aan bod komen. De inhoud van de e-learnings is op een goed niveau, up-to-date en passend bij professionals die bekend willen worden met een nieuw onderwerp. Maar ook degenen die al meer bekend zijn met het onderwerp kunnen leren van de modellen, verdiepende informatie en tools die aangeboden worden in de e-learning. De content levert daarmee een bijdrage aan de dagelijkse praktijk van e-commerceprofessionals.”

   

  Wehkamp

  “Wij vinden de e-learnings erg nuttig. Het niveau is goed en de interactie is heel geschikt om te leren over een onderwerp, vooral wanneer de basiskennis er nog niet is. Daarnaast worden er goede verwijzingen gegeven naar auteurs en informatie die nog meer de diepte ingaan. Zo kunnen degenen die nog meer willen leren ook daadwerkelijk verder. De e-learning afronden met een toets is een goede extra check of je de inhoud van de module hebt begrepen.”

  A.S. Watson

  “”e-Academy is voor ons de ideale partner, aangezien het e-learning aanbod is afgestemd op zowel het verbreden als verdiepen van specifiek e-commerce kennis. Er zit diepgang in de trainingen waarbij de theorie klein en toepasbaar wordt gemaakt. Bovendien is de samenwerking met e-Academy gewoon heel prettig.”

   

  LEDdirect

  “De e-learning Customer Service Experience kwam voor ons salesteam van LEDdirect op het juiste moment aangezien we al druk bezig waren met het verbeteren van onze klantenservice. We maken nu niet alleen met een nieuw systeem een verbeterslag, maar dankzij de nieuwe inzichten uit de e-learning houden we nu zelf meer de controle over een gesprek en, belangrijker nog, de uitkomst ervan. We zijn enthousiast en al aan het kijken naar het volgen van nieuwe e-learnings.”

  Direct starten met leren

  Wil je meteen aan de slag met de eerste e-learnings? Je kunt zelf een account aanmaken via mijn.e-academy.org om direct te starten. Vind je het handiger dat wij dat voor je (hele team) doen? Dat kan simpelweg door een lijst van namen en e-mailadressen naar ons te mailen. Meer informatie over collectief aanmelden vind je op deze pagina.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds