Inloggen

Je team collectief aanmelden bij Mijn e-Academy

Je kunt je team collectief aanmelden voor de e-learnings van e-Academy. Hiermee hoeft niet iedere medewerker individueel een account aan te maken. Dit kan gemakkelijk door de namen en e-mailadressen van je collega’s met ons te delen. Wij zorgen er dan voor dat je collega’s toegevoegd worden aan Mijn e-Academy.

Laptop met een schrift

  Op Mijn e-Academy vind je e-learnings over verschillende relevante e-commerceonderwerpen. In een e-learning laat een topexpert uit de markt je door zijn bril naar het vak kijken. Door middel van theorie, interactieve opdrachten en praktijkcases leer de basis van het vak. De e-learnings zijn (en blijven) gratis beschikbaar voor leden van Thuiswinkel.org. Wil je liever eerst een beeld krijgen van hoe de e-learnings eruit zien? Bekijk hier hoe leren via Mijn e-Academy verloopt.

  Hoe gaat het collectief aanmelden van je team voor de e-learnings in zijn werk:

  1. Download dit Excel-document en vul deze aan met de namen van de collega’s die je aan wil melden voor Mijn e-Academy.*
  2. Stuur het document naar ons toe via info@e-academy.org.
  3. Zodra wij het bestand ontvangen en verwerkt hebben, ontvangen je collega’s een uitnodiging om hun account te activeren. In deze e-mail staat een activeringslink waarmee ze alleen nog een wachtwoord hoeven aan te maken om het account compleet te maken.
   TIP: Laat je collega’s ze alvast weten dat ze deze uitnodigingsmail van ons krijgen waarmee ze hun account kunnen activeren!
  4. Zodra je collega een wachtwoord aangemaakt heeft, is het account geactiveerd en kan er direct gestart worden met een e-learning.

  Uiteraard is het daarnaast mogelijk dat medewerkers zelf een account aanmaken. Ook via deze weg is het account aanmaken vrijblijvend en snel. Ga naar mijn.e-academy.org, vul de velden in en activeer je account via de activeringslink in de e-mail die je automatisch ontvangt.

  * De gegevens worden uitsluitend gebruikt om een account aan te maken en niet om commerciële uitingen mee te delen. Ook worden deze gegevens niet gedeeld met derden. Wil je graag een verwerkersovereenkomst met ons afsluiten? Neem dan contact op.

  Mocht je nog vragen hebben voor het collectief aanmelden van je team, schroom dan niet om contact op te nemen met Sophie van Rooij via sophievanrooij@thuiswinkel.org of 0318 648 576.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds