Inloggen

Hoe ziet leren via Mijn e-Academy eruit?

Mijn e-Academy is het leerplatform waar de e-learnings afgespeeld worden. Wil je weten hoe leren via Mijn e-Academy er precies uitziet? Bekijk de video of lees verder.

  De website en de e-learnings zijn bereikbaar via verschillende apparaten (desktop, tablet, mobiel), wat leren op alle momenten en locaties mogelijk maakt. Iedereen maakt een individueel account aan, waardoor je kunt leren op je eigen tempo. De module kan worden afgerond met een toets waarmee er een persoonlijk certificaat behaald kan worden.

  Wil je het leerplatform zelf bekijken? Dat kan. Maak gemakkelijk (en vrijblijvend) een account aan op mijn.e-academy.org en maak gebruik van 5 voorgeselecteerde e-learnings. Wil je liever geen account aanmaken maar toch een beeld krijgen van het leerplatform? Bekijk dan de afbeeldingen hieronder.

  Mijn e-Academy

  Zodra je inlogt op Mijn e-Academy kom je op de overzichtspagina. Hier zijn alle beschikbare e-learnings te vinden. Kies de e-learning die je wilt volgen en ga aan de slag.

  Een e-learning bestaat uit een leermodule (de inhoud van de e-learning) en een toets. Voordat de toets gemaakt kan worden, moet eerst de leermodule volledig doorlopen zijn.

  Al onze e-learnings zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen:

  • Leerdoelen:
   Wat heeft een cursist geleerd nadat hij de e-learning heeft afgerond?
  • Theorie en strategie:
   Aan de hand van theoretische modellen, video’s van de expert en interactieve opdrachten leert de cursist de benodigde theorie over het vakgebied. Er wordt gedurende de hele e-learning een fictieve case gebruikt waarmee de cursist aan de slag gaat.
  • Aan de slag:
   Aan het einde van de e-learning wordt een samenvatting gegeven van de concrete handvatten en tips die gegeven zijn gedurende de e-learning. Ook staan hier vaak nog extra tips en tools die de expert de cursist wil meegeven. Met de opgedane kennis en dit laatste overzicht kan de cursist direct aan de slag in de eigen organisatie.

   

  Na het afronden van de leermodule wordt de toets automatisch beschikbaar. Deze bestaat uit 14 meerkeuzevragen.

  Toetsvraag

  Wanneer 70% van de vragen goed beantwoord is, heb je een voldoende behaald en een persoonlijk certificaat verdiend. Deze wordt automatisch per mail naar de cursist verzonden en is ook als download beschikbaar op de overzichtspagina van Mijn e-Academy.

  Toetsresultaat

  Vragen over Mijn e-Academy?

  Heb je nog vragen over Mijn e-Academy of over de e-learnings? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Mail je vraag naar Sophie van Rooij (sophievanrooij@thuiswinkel.org) of bel naar 0318 64 85 75 om ons te spreken. We helpen je graag verder.

  Ben je overtuigd en wil je graag je team collectief aanmelden? Dat kan! Instructies over hoe je dit kunt doen vind je hier.

  Meld je collega’s aan voor Mijn e-Academy of neem zelf een kijkje bij Mijn e-Academy

   

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds