Inloggen

Behind the scenes bij onze e-learning consultants

Behind the scenes - e-learnings

Een goede e-learning maken is niet zo maar gebeurd: er gaan heel wat uren in van zowel ons als de experts om een e-learning op te leveren waar een e-commerceprofessional echt wat aan heeft. Vanaf de eerste kennissessie waar we bedenken wat de inhoud van de e-learning moet worden, tot aan het schieten van video’s en het lanceren van de e-learning. Na een maand of vier hebben we een product waarmee we jou verder helpen!

We ontwikkelen de e-learnings samen met topexperts uit de markt. Dit zijn professionals die dagelijks contact hebben met verschillende e-commerce-organisaties. Zij weten daardoor precies wat er speelt, welke vragen er zijn en hoe we andere e-commerceprofessionals kunnen helpen. “Onze experts komen met leuke voorbeelden die zij in de praktijk tegenkomen. Dit maakt de inhoud van de e-learning tastbaar en, door de afwisseling, ook leuk leuk om te volgen”, zegt e-learning consultant Marin Wiellersen. “We ronden iedere e-learning af met een onderdeel ‘Nu zelf aan de slag’. Je krijgt praktische handvatten die je na de afronding van de e-learning kunt inzetten om je organisatie naar een hoger niveau te brengen.”

Onlangs hebben we samen met experts Axel Groothuis en André Damsteegt van Magnus een e-learning over Omnichannel Retail gemaakt. Een collega van Magnus heeft daarbij onderstaande video gemaakt, die tijdens het opnemen van de video’s voor in de e-learning geschoten is:

Trots op het eindresultaat

“Elke keer als we een e-learning klaarzetten om te lanceren, voel je jezelf toch trots dat je weer een mooi product hebt neergezet. Ik wil cursisten enthousiasmeren om de hele e-learning te doorlopen en het is leuk om te zien dat dit lukt”, zegt Marin. Collega en e-learning consultant Anna Melse vult aan: “Iedere e-learning is weer een puzzel: van een hoop informatie iets pakkends en moois creëren waarmee je anderen verder helpt in hun werk als e-commerceprofessional. Dat is leuk en waardevol om te doen.”

Aan de slag

Al onze e-learnings maken we voor de e-commerceprofessional. Jouw kennis verbreden of verdiepen is onze ambitie. We hopen dat we je met de huidige, maar ook de toekomstige e-learnings al mooie inzichten hebben kunnen bieden. We blijven nieuwe e-learnings aan ons platform toevoegen, dus houd ons in de gaten!

Bekijk alle e-learnings of ga direct naar Mijn e-Academy

 

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds