Inloggen

NIEUW: e-learning Affiliate Marketing

e-learning Affiliate Marketing

We hebben een nieuwe e-learning over affiliate marketing! Leer nu hoe je affiliate marketing inzet om jouw doelgroep beter of opnieuw te bereiken en je doelstellingen te behalen.

Het landschap van online marketing en advertising is de laatste jaren toegankelijker, maar ook complexer geworden. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden en kanalen beschikbaar om zichtbaarheid, bezoekers en omzet te verhogen. Er is een continue uitdaging om je strategie op een kosteneffectieve manier uit te voeren. Je wilt zoveel mogelijk consumenten naar jouw webshop leiden en je online omzet laten groeien. Affiliate marketing is een kosteneffectief kanaal dat direct voor extra omzet kan zorgen.

Daarvoor moet je weten wat affiliate marketing inhoudt, welke kansen het biedt en hoe affiliate marketing zich verhoudt tot andere kanalen in de marketingmix. Dit leer je van onze experts in deze e-learning, Merve Tosun en Niels de Groot van affiliate netwerk Awin. Samen hebben zij meer dan twaalf jaar ervaring binnen affiliate marketing.

Merve: “Affiliate marketing uitgelegd in simpele stappen. Deze e-learning is een uitstekende basis voor iedereen die met affiliate marketing aan de slag wilt gaan.”

Volg de e-learning Affiliate Marketing

De e-learning is vanaf nu beschikbaar. Start direct met leren en laat je met behulp van deze gratis e-learning bijspijkeren op het gebied van affiliate marketing.

Naar Mijn e-Academy >

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds