Inloggen

Leer alles over logistiek met e-Academy

Logistieke e-learnings

De supply chain is een belangrijke concurrentie factor voor e-commerce-organisaties en een voorwaarde voor groei. Wij ontwikkelen daarom e-learnings waarmee je je verdiept in de belangrijke logistieke processen. Van inkoop en warehousing tot en met retouren en bezorging. Zo leer je welke keuzes er te maken zijn rondom partnerships, data, IT en duurzaamheid.

Onze logistieke e-learnings

We hebben op dit moment vier logistieke e-learnings. Deze zijn ook zeker interessant voor e-commerceprofessionals die een raakvlak hebben met logistiek. Dit zijn onze e-learnings:

Verpakken
Er liggen nog volop kansen in het efficiënter en duurzamer inrichten van het verpakkingsproces. Maar hoe benut je die kansen? Dat leer je in deze e-learning.

Warehousing
Welke stappen kun je zetten om je magazijn te stroomlijnen en zo de beloftes naar je klant waar te maken? Wij geven je de handvatten om je eigen e-commerce magazijn succesvol te runnen met onze e-learning.

Retouren
Een goed ingerichte customer journey van retouren zorgt voor een positieve ervaring van jouw klanten. Dit vergroot de kans dat klanten terugkeren en een herhaalaankoop doen. Maar hoe pak je die kansen? In deze e-learning krijg je handvatten om kansen te signaleren en te benutten om zo meer waarde te halen uit je retouren.

Internationale logistiek voor e-commerce
Je gaat cross-border verkopen. Hoe richt je nu je logistieke processen in? En met welke wetgeving krijg je te maken? Bekijk het in onze e-learning.

Dit jaar volgen nog meer logistieke e-learnings, namelijk Intro in e-Supply Chain Management, Duurzame Bezorging, Leveringsmodellen en Forecasting in e-Logistiek.

Interactief leren

Onze e-learnings bevatten vele werkvormen: van interactieve teksten en visuals, tot werkvormen als quizzen en sorteeropdrachten. Vaak toegepast op een fictieve case en praktijkvoorbeelden. Deze afwisseling van tekstuele uitleg, interacties en uitleg van experts in korte video’s, maakt het een afwisselend en boeiend geheel. Deze interactieve vorm zorgt ervoor dat je goed kan leren. Gemiddeld geven onze gebruikers de e-learnings een waardering van 8,6!

Aan de slag: individueel of als collectief

Wil je het leerplatform bekijken? Dat kan. Maak gemakkelijk (en gratis) een account aan op mijn.e-academy.org. Leden van Thuiswinkel hebben gratis toegang tot ons volledige aanbod.

Wil je graag samen met je collega’s aan de slag? Meld dan je team als collectief aan, zodat niet iedere medewerker individueel een account hoeft aan te maken.

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds