Inloggen

Meedoen als opleiding

E-learnings worden volop gebruikt in het (hoger) onderwijs. Op dit moment hebben wij ruim 30 e-Academy certified opleidingen. E-learnings zijn hierbij geen vervanging van het onderwijs, maar een aanvulling op het onderwijs. Ook worden de e-learnings jaarlijks geüpdatet met actuele praktijkvoorbeelden en cases, die aansluiten bij de huidige arbeidsmarkt. Duizenden studenten hebben al veelvuldig gebruik gemaakt van onze e-learnings, doen jouw studenten ook mee?

Waarom e-Academy certified?

Thuiswinkel e-Academy certificeert e-commerceopleidingen, zodat studenten en werkend talent weten welke opleidingen hen kunnen helpen om digital professionals te worden én te blijven. Studenten van e-Academy certified opleidingen hebben daarom ook een verbeterde aansluiting op de arbeidsmarkt, hetgeen ondersteund wordt door het certificaat dat zij ontvangen na succesvolle afronding van de e-learning en bijbehorende toets.

Opleidingen worden op verschillende specifieke vakgebieden gecertificeerd. Deze concrete profielen worden in samenwerking met de markt elk jaar geüpdatet. Een overzicht van de profielen is hier te vinden.

Gecertificeerde opleidingen

Voor gecertificeerde opleidingen geldt dat vanaf 1 januari 2022 elke student €15,- per jaar gaat betalen voor het gebruik van de e-learnings van e-Academy. Studenten die in september 2021 gestart zijn, behouden hun jaar gratis toegang. Studenten kunnen na betaling een jaar lang onbeperkt gebruik maken van het hele e-learning aanbod van e-Academy. Aan het begin van het blok of collegejaar wordt een bulk upload uitgevoerd voor studenten. Studenten kunnen zelf betalen via ons platform of wij sturen een factuur naar de opleiding.

 

Niet-gecertificeerde opleidingen

Als niet-gecertificeerde opleider kun je jouw studenten tegen de geldende bedrijfsstaffel gebruik laten maken van de e-learnings op Mijn e-Academy. Klik hier voor informatie over onze voorwaarden. Ook hier geldt dat studenten worden toegevoegd aan het begin van het jaar door middel van een bulk upload.

Geïnteresseerd om een gecertificeerde opleiding te worden? Bij aanvang van ieder studiejaar kun je je laten certificeren. Klik hier voor het aanvraagformulier.

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds