Inloggen

Meedoen als opleiding

E-learnings worden volop gebruikt in het (hoger) onderwijs. Op dit moment hebben wij ruim 30 e-Academy certified opleidingen. E-learnings zijn hierbij geen vervanging van het onderwijs, maar een aanvulling op het onderwijs. Ook worden de e-learnings jaarlijks geüpdatet met actuele praktijkvoorbeelden en cases, die aansluiten bij de huidige arbeidsmarkt. Duizenden studenten hebben al veelvuldig gebruik gemaakt van onze e-learnings, doen jouw studenten ook mee?

Waarom e-Academy certified?

Thuiswinkel e-Academy certificeert e-commerceopleidingen, zodat studenten en werkend talent weten welke opleidingen hen kunnen helpen om digital professionals te worden én te blijven. Studenten van e-Academy certified opleidingen hebben daarom ook een verbeterde aansluiting op de arbeidsmarkt, hetgeen ondersteund wordt door het certificaat dat zij ontvangen na succesvolle afronding van de e-learning en bijbehorende toets.

Opleidingen worden op verschillende specifieke vakgebieden gecertificeerd. Deze concrete profielen worden in samenwerking met de markt elk jaar geüpdatet. Een overzicht van de profielen is hier te vinden.

Geïnteresseerd om een gecertificeerde opleiding te worden? Bij aanvang van ieder studiejaar kun je je laten certificeren. Klik hier voor het aanvraagformulier.

Kosten studenten

Studenten betalen €15,- per jaar voor het gebruik van de e-learnings van e-Academy. Studenten kunnen na betaling een jaar lang onbeperkt gebruik maken van het hele e-learning aanbod van e-Academy. Studenten kunnen zelf betalen via ons platform of wij sturen een factuur naar de opleiding.

 

Toegang tot e-Academy

Studenten kunnen zelf via Mijn e-Academy een account aanmaken en een abonnement afsluiten voor €15,- euro. Belangrijk is dat studenten hun studentenmail gebruiken want deze extensie(s) zijn toegevoegd aan onze whitelist waardoor ze de studentenkorting krijgen. Neem contact met ons op als je opleiding nog niet op onze whitelist staat.

Studenten kunnen ook toegevoegd worden via een bulk upload. Wij maken de accounts aan en de studenten krijgen een activatiemail. Studenten kunnen zelf betalen via ons platform of wij sturen een factuur naar de opleiding.

 

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds