Inloggen

Master e-Commerce

  Verwachtingen en gedrag van klanten veranderen continu. Om in te spelen op deze wijzigingen dient een e-commerce-organisatie de klant centraal te zetten. Customer centricity is niet alleen bedoeld om klanten tevreden te houden, maar vooral om klanten/groepen waarde te bieden en waarde te creëren voor de organisatie.

  Om deze reden is customer centricity het centrum van het competentieprofiel. De zes ondersteunende competenties helpen een organisatie om de klant centraal te zetten.

  Het gedrag dat e-commerceprofessionals tonen is beschreven in de achttien competenties die nodig zijn om doelen te bereiken en een meerwaarde te zijn voor een organisatie.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-Commerce voor het masterniveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 25 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds