Inloggen

Wat is een e-learning?

Een e-learning is een online cursus over een specifiek onderwerp. Wil je meer leren, maar heb je geen tijd voor lange opleidingen? Dan is online leren via e-Academy iets voor jou. Onze e-learnings geven je handvatten waarmee je direct aan de slag kan in je eigen organisatie.

Start direct met leren
  wat is een e-learning wat is een e-learning wat is een e-learning
  Eigen tijd, eigen tempo Leren met topexperts Certificaat als afsluiting

  Wat anderen over onze e-learnings zeggen:

  Kirsten Huizingh (Sales Manager Leisure bij BWH Hotel Group)

  “Hoewel ik in mijn functie niet direct te maken heb met e-commerce- of marketingwerkzaamheden, ben ik er indirect wel bij betrokken. Dankzij de inzichten uit de e-learnings kan ik nu veel beter meepraten over marketing gerelateerde onderwerpen in de samenwerking met mijn collega’s.”

  Monique van Sint Annaland (Business Travel Consultant bij BCD Travel)

  “Het leren via e-learnings is mij goed bevallen. Het is fijn dat je in je eigen tempo en tijd kunt leren. Persoonlijk vond ik vooral de video’s erg prettig. Dit is ook de reden dat ik webinars volg. Als je wordt toegesproken, blijf je sneller bij de les dan wanneer je alleen moet lezen.”

  Rachel van der Linde (Communicatiemedewerker bij Mediaplatform VIDM)

  “De e-learnings houden me scherp, zijn van hoog niveau en de praktijkcase zorgt ervoor dat de stof beter blijft hangen. Door de e-learning Customer Journey zoek ik nu veel meer de interactie op met terugkerende klanten in plaats van de initiële bezoeker”

  Kelly Reimert (Digital Young Marketing Professional bij SchaalX)

  “Voordat ik aan de e-learning begon wist ik nog niet zoveel van SEO en Google Analytics. Uiteraard heb je dit in de praktijk wel nodig. Dankzij de e-learning ben ik nu meer bezig met SEO voor het optimaliseren van onze website.”

  Onze e-learnings

  Met onze e-learnings over relevante e-commerce-onderwerpen, proberen we jou en je team te helpen om digitaal te groeien. Daarom ontwikkelen we samen met topexperts uit de markt e-learnings waarmee je direct aan de slag kunt. Na het theoretische gedeelte ga je oefenen met een praktijkcase. Aan het einde van de e-learning vind je een quickscan waarmee je verbeterpunten in je eigen organisatie kunt vinden. Met deze concrete stappen en handvatten kun je vervolgens, samen met je team, aan de slag!

  We blijven op hoog tempo nieuwe e-learnings ontwikkelen. Ook zijn we continu onze e-learnings aan het optimaliseren en verbeteren. Heb je verbeterpunten voor ons? Laat dit weten via info@e-academy.org.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds