Inloggen

Wat is een e-learning?

Wil je meer leren, maar heb je geen tijd voor lange opleidingen? Dan is online leren via e-Academy iets voor jou. Onze e-learnings geven je handvatten waarmee je direct aan de slag kan in je eigen organisatie.

Start direct met leren
  wat is een e-learning wat is een e-learning wat is een e-learning
  Eigen tijd, eigen tempo Leren met topexperts Certificaat als afsluiting

  Wat anderen over onze e-learnings zeggen:

  Kirsten Huizingh (Sales Manager Leisure bij BWH Hotel Group)

  “Hoewel ik in mijn functie niet direct te maken heb met e-commerce- of marketingwerkzaamheden, ben ik er indirect wel bij betrokken. Dankzij de inzichten uit de e-learnings kan ik nu veel beter meepraten over marketing gerelateerde onderwerpen in de samenwerking met mijn collega’s.”

  Monique van Sint Annaland (Business Travel Consultant bij BCD Travel)

  “Het leren via e-learnings is mij goed bevallen. Het is fijn dat je in je eigen tempo en tijd kunt leren. Persoonlijk vond ik vooral de video’s erg prettig. Dit is ook de reden dat ik webinars volg. Als je wordt toegesproken, blijf je sneller bij de les dan wanneer je alleen moet lezen.”

  Rachel van der Linde (Communicatiemedewerker bij Mediaplatform VIDM)

  “De e-learnings houden me scherp, zijn van hoog niveau en de praktijkcase zorgt ervoor dat de stof beter blijft hangen. Door de e-learning Customer Journey zoek ik nu veel meer de interactie op met terugkerende klanten in plaats van de initiële bezoeker”

  Kelly Reimert (Digital Young Marketing Professional bij SchaalX)

  “Voordat ik aan de e-learning begon wist ik nog niet zoveel van SEO en Google Analytics. Uiteraard heb je dit in de praktijk wel nodig. Dankzij de e-learning ben ik nu meer bezig met SEO voor het optimaliseren van onze website.”

  Leren en ontwikkelen in e-commerce

  Met onze e-learnings over relevante e-commerce-onderwerpen helpen we professionals om digitaal te groeien. Met de tips van topexperts uit de markt en de handige quickscan aan het eind van de e-learning kun je direct aan de slag.

  We blijven nieuwe e-learnings ontwikkelen. Ook optimaliseren we jaarlijks onze bestaande titels. Heb je feedback voor ons? We horen het graag via e-academy@thuiswinkel.org.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds