Inloggen

Wat is een e-learning?

Wil je wel meer leren over verschillende onderwerpen binnen de e-commerce, maar heb je geen tijd of zin voor lange cursussen of opleidingen? Dan is online leren via een e-learning iets voor jou. Een e-learning is een korte, online cursus waarin je over een specifiek onderwerp kennis opdoet. Onze e-learnings duren gemiddeld 60 minuten en geven je concrete handvatten mee waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen organisatie.

wat is een e-learning

  De voordelen van onze e-learnings

  Online leren via onze e-learnings brengt veel voordelen met zich mee. Zo verbreed je jouw e-commercekennis in je eigen tempo en op een zelf gekozen moment. Je hoeft geen rekening te houden met andere cursisten en je bent niet gebonden aan een locatie. Daarnaast kun je onze e-learnings ook volgen via verschillende apparaten, zoals tablet en mobiel.

  In onze e-learnings delen experts uit de (inter)nationale markt best practices en handige theorieën. Je oefent met nieuwe stof door de praktische voorbeelden en opdrachten in de e-learning. De opgedane kennis kun je vervolgens direct toepassen in je eigen organisatie.

  Wanneer je een e-learning hebt doorlopen, is het tijd om te bewijzen dat je de stof hebt begrepen en onthouden. Hiervoor maak je een afsluitende toets. Heb je voldoende vragen goed beantwoord? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat! Door deze te delen op LinkedIn laat je aan je collega’s en andere e-commerceprofessionals zien dat jouw kennis over een bepaald onderwerp weer up-to-date is.

  Start direct met leren!

  Wat anderen over onze e-learnings zeggen:

  Kirsten Huizingh (Sales Manager Leisure bij BWH Hotel Group)

  “Hoewel ik in mijn functie niet direct te maken heb met e-commerce- of marketingwerkzaamheden, ben ik er indirect wel bij betrokken. Dankzij de inzichten uit de e-learnings kan ik nu veel beter meepraten over marketing gerelateerde onderwerpen in de samenwerking met mijn collega’s.”

  Monique van Sint Annaland (Business Travel Consultant bij BCD Travel)

  “Het leren via e-learnings is mij goed bevallen. Het is fijn dat je in je eigen tempo en tijd kunt leren. Persoonlijk vond ik vooral de video’s erg prettig. Dit is ook de reden dat ik webinars volg. Als je wordt toegesproken, blijf je sneller bij de les dan wanneer je alleen moet lezen.”

  Rachel van der Linde (Communicatiemedewerker bij Mediaplatform VIDM)

  “De e-learnings houden me scherp, zijn van hoog niveau en de praktijkcase zorgt ervoor dat de stof beter blijft hangen. Door de e-learning Customer Journey zoek ik nu veel meer de interactie op met terugkerende klanten in plaats van de initiële bezoeker”

  Kelly Reimert (Digital Young Marketing Professional bij SchaalX)

  “Voordat ik aan de e-learning begon wist ik nog niet zoveel van SEO en Google Analytics. Uiteraard heb je dit in de praktijk wel nodig. Dankzij de e-learning ben ik nu meer bezig met SEO voor het optimaliseren van onze website.”

  Onze e-learnings

  Met onze gratis e-learnings over relevante e-commerce-onderwerpen, proberen we jou en je team te helpen om digitaal te groeien. Daarom ontwikkelen we samen met topexperts uit de markt e-learnings waarmee je direct aan de slag kunt. Na het theoretische gedeelte ga je oefenen met een praktijkcase. Aan het einde van de e-learning vind je een quickscan waarmee je verbeterpunten in je eigen organisatie kunt vinden. Met deze concrete stappen en handvatten kun je vervolgens, samen met je team, aan de slag!

  We blijven op hoog tempo nieuwe e-learnings ontwikkelen. Ook zijn we continu onze e-learnings aan het optimaliseren en verbeteren. Zijn er dingen die niet werken in de e-learning, krijg je foutmeldingen of heb je verbeterpunten voor ons? Laat dit weten via info@e-academy.org.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds