Inloggen

Voor lerende organisaties

Om concurrerend te blijven in e-commerce moet je als bedrijf de ontwikkelingen in de markt op de voet volgen. Dat kan alleen als je op elk vakgebied bekwame professionals hebt met actuele kennis en vaardigheden.

e-Academy faciliteert bedrijven en hun medewerkers om up-to-date te blijven door de laatste e-commercekennis  in hapklare brokken te ontsluiten.

  Toekomstproof in digital commerce via

  E-learnings

  Een e-Academy e-learning is een makkelijke en efficiënte manier om als e-commerce professional up-to-date te blijven: alleen relevante kennis, aangeboden door ervaren experts uit het e-commerce werkveld, bijgespijkerd in een uur, op een moment dat jou schikt, zonder reistijden.

  Leerpaden

  Een leerpad is een kant en klare L&D-oplossing. Het is een uitgekiende combinatie van e-learnings die professionals precies die kennis bieden die zij nodig hebben om op hun vakgebied scherp te kunnen presteren.

  Workshop ‘Lerende organisatie’

  Wij snappen dat de business noodzaakt tot een focus, getting things done. Er is amper ruimte voor een HR- of L&D-functie of voor het bedenken van beleid. Maar hoe lang kan je onderneming dan concurrerend blijven? Met onze workshop bieden we jouw organisatie concrete handvatten voor leren en ontwikkelen aan die je gelijk kunt toepassen.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds