Inloggen

Brancheverenigingen: laat je leden digitaal groeien

De digitale transformatie van je leden staat of valt met de vaardigheden van de ondernemers en hun werknemers. Wat bieden jullie je achterban om zich te ontwikkelen? Ons e-Academy platform is gericht op het ondersteunen en versterken van bedrijven in het online speelveld. Zo til je de online vaardigheden en kennis van je leden naar een hoger niveau.

branchevereniging

  De e-learnings van e-Academy

  e-Commerce vergt specifieke expertise. In onze e-learnings delen topexperts uit de e-commercemarkt alles over hun vak. Er zijn e-learnings voor zowel de ondernemer als de vakspecialist.

  De interactieve e-learnings zijn een interessante afwisseling tussen theorie, opgaven en een praktijkcase. Met concrete stappen en handvatten kunnen je leden direct zelf aan de slag!

  Hoe werk je als branchevereniging samen met e-Academy?

  Als branchevereniging kun je een collectief abonnement afsluiten waarmee je je achterban toegang geeft tot het volledige e-learning aanbod van e-Academy. Hiermee help je ondernemers op verschillende digitale volwassenheidsniveaus zich verder te ontwikkelen.

  Blijven ontwikkelen

  Je leden kunnen aan de slag met meer dan 45 e-learnings over e-commerce om zo digitaal te groeien. En er komen op hoog tempo nieuwe e-learnings bij. Er zijn meer dan 28.000 gebruikers en zij waarderen onze e-learnings gemiddeld met een 8,4! Doordat het online werkveld sterk aan verandering onderhevig is, zorgen we voor periodieke updates van onze e-learnings.

  Als branchevereniging heb je een stem in de roadmap van e-Academy en delen we middelen om je achterban digitaal te activeren.

  Prijzen exclusief 21% btw

  Individuele abonnementen kosten €450 per jaar. Branches kunnen een voordelig collectief abonnement afsluiten voor hun leden op basis van onderstaande staffel.

  Aantal gebruikers Kosten Minimale prijs per persoon
  Staffel 1 1 – 100 € 6.000 € 60
  Staffel 2 101 – 250 € 10.000 € 40
  Staffel 3 251 – 1000 € 20.000 € 20
  Staffel 4 1001 – 5000 € 30.000 € 6

  Branchevereniging aanmelden voor e-Academy

  Benieuwd hoe we jouw leden kunnen helpen zich te blijven ontwikkelen in de digitale wereld? En wat de vervolgstappen zijn? Neem contact op en wij vertellen je hier graag meer over!

  Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds