Inloggen

Kosten e-Academy

Hier vind je de kosten voor e-Academy.

Met e-Academy kan je gratis aan de slag met 5 voorgeselecteerde e-learnings. Nog niet uitgeleerd? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om toegang te krijgen tot alle huidige én toekomstige e-learnings op ons platform.

  Voor bedrijven, losse abonnementen, studenten en aangesloten brancheverenigingen zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is:

  Bedrijven

  Exclusief voor Thuiswinkel-leden is toegang tot alle e-learnings gratis! Andere bedrijven kunnen voordelig een collectief abonnement afsluiten voor werknemers. Kijk hier voor meer informatie.

  Gelijk als bedrijf aan de slag? Meld je collectief aan.

  Scholen en studenten

  Studenten betalen €20,- inclusief btw per jaar voor het gebruik van de e-learnings van e-Academy. Er zijn verschillende manieren om studentenaccounts aan te maken. Kijk hier voor meer informatie. (studenten betalen €22,50 vanaf schooljaar 2024-2025)

  Individuen

  Voor €450,- inclusief btw per jaar krijg je een jaar lang toegang tot alle e-learnings van e-Academy. Je kan een abonnement afsluiten via mijn.e-academy.org. Je hebt dan direct toegang tot ons volledige aanbod.

  Brancheverenigingen

  Wij helpen leden van brancheverenigingen met hun digitale transformatie via onze Online ondernemen e-learnings. Leden van branches die aangesloten zijn bij de Nationale Winkelraad krijgen gratis toegang tot deze e-learnings.

  Als branchevereniging aan de slag met ons volledige aanbod? Kijk hier voor meer informatie.

  Wijzig je e-mailadres

  Werk je bij een organisatie die lid is van Thuiswinkel.org of een van onze aangesloten branchepartners, maar ben je ingeschreven met je privéadres? Wijzig dan je privé e-mailadres in je zakelijke e-mailadres zodat je gratis gebruik kunt maken van alle e-learnings. Zodra je bent ingelogd in Mijn e-Academy klik je rechtsboven op de knop ‘Mijn profiel’ om je e-mailadres te wijzigen.

  Naar Mijn e-Academy >

  Heb je vragen/opmerkingen of wil je ondersteuning bij het wijzigen van je profiel,  neem dan contact met ons!

  Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds