Inloggen

Kosten e-Academy

Hier vind je de kosten voor e-Academy in 2022.

Met e-Academy kan je gratis aan de slag met 5 voorgeselecteerde e-learnings. Bevalt het? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om toegang te krijgen tot alle huidige én toekomstige e-learnings op ons platform.

  Leren met Thuiswinkel e-Academy

  We hebben ruim 18.000 gebruikers en die geven onze e-learnings een gemiddelde waardering van 8,6! Ons platform bevat nu meer dan 45 e-learnings en dit aantal blijft groeien! Het doel is om komende jaren door te groeien naar 100 e-learnings. Op onze roadmap zie je welke e-learnings er nog aankomen.

  Hier lees je meer over wat een e-learning precies inhoudt.  En wil je meer weten over ons platform? Kijk dan hier.

  Hoe krijg je toegang tot al onze e-learnings?

  Voor bedrijven, losse abonnementen, studenten en aangesloten brancheverenigingen zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder jouw situatie.

  Bedrijven

  Exclusief voor Thuiswinkel-leden is toegang tot alle e-learnings gratis! Andere bedrijven kunnen voordelig een collectief abonnement afsluiten voor werknemers. Kijk hier voor meer informatie.

  Gelijk als bedrijf aan de slag? Meld je collectief aan.

  Losse abonnementen

  Voor €450,- per jaar krijg je een jaar lang toegang tot alle e-learnings van e-Academy. Sluit je in de eerste twee maanden van 2022 een abonnement af? Dan krijg je het 1e jaar 50% korting  en betaal je maar €225,-. Je kan vanaf december 2021 een abonnement afsluiten via mijn.e-academy.org.

  Brancheverenigingen

  Wij helpen leden van brancheverenigingen met hun digitale transformatie via onze gratis Online ondernemen e-learnings. Leden van onze aangesloten branches hebben toegang tot deze e-learnings.

  Als branchevereniging aan de slag met ons volledige aanbod? Kijk hier voor meer informatie.

  Scholen en studenten

  Bij gecertificeerde opleidingen betaalt elke student €15,- per jaar voor het gebruik van de e-learnings van e-Academy. Andere opleidingen kunnen een voordelig collectief abonnement afsluiten. Kijk hier voor meer informatie.

  Wijzig je e-mailadres

  Werk je bij een organisatie die lid is van Thuiswinkel.org of een van onze aangesloten branchepartners, maar ben je ingeschreven met je privéadres? Wijzig dan je privé e-mailadres in je zakelijke e-mailadres zodat je gratis gebruik kunt maken van alle e-learnings. Zodra je bent ingelogd in Mijn e-Academy klik je rechtsboven op de knop ‘Mijn profiel’ om je e-mailadres te wijzigen.

  Naar Mijn e-Academy >

  Heb je vragen/opmerkingen of wil je ondersteuning bij het wijzigen van je profiel,  neem dan contact met ons!

  Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds