Inloggen

Kosten e-Academy

Hier vind je de kosten voor e-Academy in 2022.

Met e-Academy kan je gratis aan de slag met 5 voorgeselecteerde e-learnings. Bevalt het? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om toegang te krijgen tot alle huidige én toekomstige e-learnings op ons platform.

Hoe krijg je toegang tot al onze e-learnings?

Voor bedrijven, losse abonnementen, studenten en aangesloten brancheverenigingen zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder jouw situatie.

Bedrijven

Exclusief voor Thuiswinkel-leden is toegang tot alle e-learnings gratis! Andere bedrijven kunnen voordelig een collectief abonnement afsluiten voor werknemers. Kijk hier voor meer informatie.

Gelijk als bedrijf aan de slag? Meld je collectief aan.

Individuen

Voor €450,- inclusief btw per jaar krijg je een jaar lang toegang tot alle e-learnings van e-Academy. Je kan een abonnement afsluiten via mijn.e-academy.org. Je hebt dan direct toegang tot ons volledige aanbod.

Brancheverenigingen

Wij helpen leden van brancheverenigingen met hun digitale transformatie via onze gratis Online ondernemen e-learnings. Leden van onze aangesloten branches hebben toegang tot deze e-learnings.

Als branchevereniging aan de slag met ons volledige aanbod? Kijk hier voor meer informatie.

Scholen en studenten

Studenten betalen €15,- inclusief btw per jaar voor het gebruik van de e-learnings van e-Academy. Er zijn verschillende manieren om studentenaccounts aan te maken. Kijk hier voor meer informatie.

Wijzig je e-mailadres

Werk je bij een organisatie die lid is van Thuiswinkel.org of een van onze aangesloten branchepartners, maar ben je ingeschreven met je privéadres? Wijzig dan je privé e-mailadres in je zakelijke e-mailadres zodat je gratis gebruik kunt maken van alle e-learnings. Zodra je bent ingelogd in Mijn e-Academy klik je rechtsboven op de knop ‘Mijn profiel’ om je e-mailadres te wijzigen.

Naar Mijn e-Academy >

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ondersteuning bij het wijzigen van je profiel,  neem dan contact met ons!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds