Inloggen

Onze e-learnings

In onze e-learnings delen topexperts uit de e-commercemarkt alles over hun vak; van de theorie tot concrete praktijkvoorbeelden en tips. Daarmee kun jij direct aan de slag.

Maak gratis een account aan

Marketplaces

Marketplaces kennen een groeiende populariteit onder consumenten. In deze e-learning leer je welk productaanbod zich hiervoor leent en hoe je opvalt tussen alle andere aanbieders.

Lees verder

Introductie in Trends en Innovaties

Hoe identificeer je trends & innovaties die er echt toe doen en waarmee je vandaag als retailer al aan de slag moet? Deze e-learning geeft een uniek inkijkje in het ontstaan en de groei van de e-commercesector.

Lees verder

Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en zijn erg goed in te zetten voor je marketing. Maar hoe laat je social…

Lees verder

E-mailmarketing

E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om groei in omzet te realiseren. Maar hoe pak je e-mailmarketing goed aan? In deze e-learning leer je met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

Lees verder

Online Branding

Als organisatie kun je inspelen op merkvoorkeuren met online branding. Maar hoe pak je online branding aan? In deze e-learning leer je wat online branding is en hoe je dit kunt inzetten voor jouw organisatie en merk.

Lees verder

Omnichannel Retail

Met een customer journey die omnichannel is ingericht kun jij de klant een optimale koopervaring en service bieden. Leer hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een omnichannel koopervaring.

Lees verder

Contentmarketing- strategie

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. In deze module leer je hoe je echt goede en relevante content maakt.

Lees verder

Conversion Rate Optimization

Hoe krijg je meer omzet uit je bestaande bezoekers? Deze module legt conversieoptimalisatie uit en beschrijft de methoden om de conversie in jouw webshop te verbeteren.

Lees verder

Customer Journey

Wil je diepgaand onderzoeken wat een klant drijft, zodat je hem een onvergetelijke ervaring kunt meegeven? In deze module leer je de klantreis, de customer journey, in kaart brengen.

Lees verder

Digital Analytics

Tegenwoordig kunnen we het online gedrag van bezoekers gemakkelijk inzichtelijk maken. In deze module leer je wat je vervolgens kunt leren van deze inzichten.

Lees verder

E-commerce Wet- en Regelgeving

Heb jij een webshop? Dan heb je automatisch te maken met wet- en regelgeving. In deze module leer je hoe het precies zit met cookies, de AVG en misleidende reclame.

Lees verder

Psychologie van Conversie

Ben je op zoek naar manieren om het online shopgedrag van je klanten positief te beïnvloeden? In deze e-learning leer je hoe je bewust het onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor jouw conversiedoelstellingen, kunt beïnvloeden.

Lees verder

Performance-based Marketing

Met performance-based marketing beslis je op basis van feiten wat de meest effectieve kanalenmix is. In deze e-learning leer je hoe je dit binnen je eigen webshop toepast.

Lees verder

SEO

Hoe optimaliseer je jouw webshop voor Google? In deze e-learning krijg je handvatten om met SEO meer relevante bezoekers naar je webshop te krijgen.

Lees verder

Cross Border Commerce

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Sales Supply.

Lees verder

Customer Service Experience

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met expert Teleperformance.

Lees verder

Digital Innovation

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Business Models Inc.

Lees verder

Influencer Marketing

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met 3sixtyfive.

Lees verder

SEA

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Evoworks.

Lees verder

Trends & Innovaties Interpreteren

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Kitty Koelemeijer van Nyenrode Business Universiteit en Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org.

Lees verder

Onze e-learnings

Met onze gratis e-learnings over relevante e-commerce-onderwerpen, proberen we jou en je team te helpen om digitaal te groeien. Daarom ontwikkelen we samen met topexperts uit de markt e-learnings waarmee je direct aan de slag kunt. Na het theoretische gedeelte ga je oefenen met een praktijkcase. Aan het einde van de e-learning vind je een quickscan waarmee je verbeterpunten in je eigen organisatie kunt vinden. Met deze concrete stappen en handvatten kun je vervolgens, samen met je team, aan de slag!

We blijven op hoog tempo nieuwe e-learnings ontwikkelen, maar je kunt nu al leren over onder andere: zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing, digital analytics, omnichannel retailen en de psychologie van conversie. Wil je na het volgen van een e-learning nog meer leren van onze experts? Bekijk dan de verdiepende trainingen, workshops en andere kennistrainingen van onze experts en partners.

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo ANVR
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds