Inloggen

De bestelling naar de klant

Verkoop je via je winkel én online? Dan wil je de online bestellingen zo bij de klant krijgen dat het voor je klant aantrekkelijk is en jou niet teveel tijd en geld kost. Welke manier kies jij?

Start met leren
10/10
Bekijk de reviews (1)

Deze e-learning is gemaakt voor ondernemers met een fysieke winkel en een online verkoopkanaal die willen bepalen hoe zij de online bestellingen bij de klant kunnen krijgen. En dat natuurlijk zodanig dat dit voor de klant aantrekkelijk is en dit voor de ondernemer niet teveel tijd en geld kost.

Welke optie kies jij om online bestellingen bij de klant te krijgen, en hoe richt je dit in? Samen met Iris Dings en Iris Delmee van Sendcloud verken je drie opties: de klant haalt de bestelling op (click & collect), de ondernemer bezorgt zelf en verzenden via een externe vervoerder. Ook krijg je zicht op een volgende stap: bij groei in volume weet je hoe je je aanbod kan versterken en / of tijd en geld kan besparen.

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

10

Inpakken en versturen heeft meer kanten

Het lijkt allemaal zo simpel: je pakt het in en weg ermee. Zonder deze cursus had ik niet geweten wat er allemaal mogelijk is. Dank!

03 May 2022 - Ellen , Zwolle

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds