Inloggen

Meedoen met e-Academy

e-Academy is een initiatief van Thuiswinkel.org, waarmee we de e-commercekennis van bedrijven willen vergroten en digitale skills van professionals willen verbeteren. Wil je meedoen met e-Academy? Schrijf je dan in als professional of meld je team(s) aan. Wil je samen met ons een e-learning ontwikkelen? Meld je dan aan als expert.

  Op Mijn e-Academy vind je e-learnings over verschillende relevante e-commerceonderwerpen, waaronder conversieoptimalisatie, digital analytics, e-commerce wet- en regelgeving en customer service experience. In een e-learning laat een topexpert uit de markt je door zijn bril naar het vak kijken en deelt hij modellen, praktijkvoorbeelden en tips. Een overzicht van alle (verwachte) e-learnings vind je hier.

  Meld je aan als professional
  In de waan van de dag ontbreekt de tijd voor reflectie nog wel eens. Juist in onze branche is het belangrijk om je online activiteiten regelmatig goed onder de loep te nemen. Iedere e-learning bevat handvatten om een quick scan te maken van de situatie binnen je eigen organisatie. Maak een gratis account aan, krijg toegang tot 5 voorgeselecteerde e-learnings en start direct met leren!

  Meld je team aan
  Naast individueel leren, faciliteert e-Academy ook het leren in teamverband. Je kunt je team collectief aanmelden voor de e-learnings. Hiermee hoeft niet iedere medewerker individueel een account aan te maken.

  Meedoen als expert
  Het leerplatform van e-Academy bestaat inmiddels uit tientallen e-learnings. De komende jaren groeien we verder. Onze e-learnings ontwikkelen we samen met topexperts uit de markt. Wil je meedoen als expert? Ruim 40 experts gingen jou al voor!

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds