Inloggen

Kirsten Huizingh over kennisverbreding via e-learnings: “Durf uit je comfortzone te stappen

Kirsten Huizingh is Sales Manager Leisure bij BWH Hotel Group. Via een oud-collega was ze al eerder geattendeerd op de e-learnings van e-Academy. Toen er vorig jaar ineens meer tijd vrij kwam, was dit voor haar de ideale kans om haar tanden hierin te zetten. Inmiddels heeft Kirsten meerdere e-learnings succesvol afgerond. “Dankzij de inzichten uit de e-learnings kan ik nu veel beter meepraten over marketing gerelateerde onderwerpen in de samenwerking met mijn collega’s.”

“Hoewel ik in mijn functie niet direct te maken heb met e-commerce- of marketingwerkzaamheden, ben ik er indirect wel bij betrokken. Met onze marketingafdeling werk ik veel samen en soms zit er ook overlap in de werkzaamheden. Iets nieuws willen leren zit heel sterk in mij. Hoe meer je weet, hoe verder je komt is mijn motto. Ik heb mezelf daarom als doel gesteld elk jaar een training of cursus te volgen. Uiteindelijk wil ik mezelf ook door ontwikkelen in mijn werk en dan heb je gewoon extra kennis en handvatten nodig.

Korte aandachtsspanne

Ik weet van mezelf dat ik een korte aandachtsspanne heb, dus e-learnings volgen is voor mij ideaal! De e-learnings van e-Academy zijn goed te doen in 1 uur en daarnaast ook nog eens heel overzichtelijk. Je kun ze volgen waar en wanneer je wilt.

Tot nu toe heb ik Trends & Innovaties, Customer Journey en Social Media gevolgd. Voor de eerste twee heb ik ook een certificaat gehaald. De inzichten uit Customer Journey waren echt een eye opener en heb ik meteen naar iedereen intern doorgestuurd. Want wat doen wij binnen BWH Hotel Group eigenlijk richting onze klanten als er een boeking binnen komt? Hoe ziet de hele funnel eruit, waar zitten we in het proces en hoe kunnen we de inzichten uit de e-learning nog beter toepassen? Ik vond het ook heel interessant voor mezelf als consument om te zien hoe bedrijven mij als klant benaderen. Over Trends & Innovaties was ik direct dolenthousiast. De genoemde trends zijn heel herkenbaar. In een interne meeting heb ik dit gelijk aangehaald en met collega’s hierover verder kunnen praten.

Sparring partner voor collega’s

De theorie uit de e-learnings wordt heel goed gebracht. De experts leggen alles heel duidelijk uit aan de hand van voorbeelden en video’s.  Dit is fijn, zeker als je – zoals in mijn geval – er niet direct functie inhoudelijk mee aan het werk gaat, maar juist meer kennis op wilt doen en een sparring partner voor collega’s wil zijn. Daarnaast zijn ook de downloads die extra aan de e-learnings zijn toegevoegd, heel handig.

In de toekomst wil ik zeker nog meer e-learnings gaan volgen. SEO en SEA staan hoog op mijn lijstje. Ik hoor weleens collega’s over search engines en zou zelf ook graag de ins en outs kennen zodat ik erover kan meepraten. Nu ik erover nadenk vind ik dat eigenlijk de grootste meerwaarde; dankzij de inzichten uit de e-learnings kan ik nu veel beter meepraten in de samenwerking met mijn marketing & communicatie collega’s.

Durf uit je comfort zone te stappen

Of ik het volgen van e-learnings zou aanraden aan anderen? Nou en of en om eerlijk te zijn doe ik dit al, zowel intern als extern! Daarom heb ik mijn certificaat ook direct gedeeld op LinkedIn. Tegen anderen zou ik willen zeggen; blijf niet altijd in hetzelfde riedeltje hangen en durf uit je comfort zone te stappen.”

e-learnings volgen in je eigen tempo, wanneer je wilt!

Wil je net als Kirsten jouw kennis op het gebied van e-commerce verbreden en een sparring partner worden voor je collega’s? Meld je dan aan en start vandaag nog met één van onze gratis e-learnings!

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds