Inloggen

SEO

Hoe optimaliseer je jouw webshop voor Google? In deze e-learning krijg je handvatten om met SEO meer relevante bezoekers naar je webshop te krijgen.

Start direct met deze e-learning!
9.1/10
Bekijk de reviews (12)

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, en is dé methode om zo hoog mogelijk in de onbetaalde (organische) zoekresultaten van Google te komen en meer bezoekers naar je webshop te trekken. Maar hoe optimaliseer je jouw webshop voor Google? En hoe zorg je voor meer bezoekers uit de organische resultaten van zoekmachines? In deze e-learning krijg je handvatten om met SEO meer relevante bezoekers naar je webshop te krijgen.

Klaar met deze e-learning? Zet een volgende stap met onze e-learnings over technische SEO en content voor SEO.

SEO is aan verandering onderhevig

SEO is een vakgebied dat enorm aan verandering onderhevig is. Eens in de zoveel tijd verandert het algoritme van Google en dat heeft invloed op de zoekresultaten. De basisbeginselen blijven echter onveranderd: je legt het fundament voor een gebruiksvriendelijke webshop en zorgt ervoor dat je doelgroep op het juiste moment jouw webwinkel vindt. Maar hoe leg je dit fundament? En hoe zorg je voor een hogere positie in Google?

Crawlen, zoekintenties, backlinks en meer

In de e-learning nemen experts Marijn ten Bulte (Head of SEO) en Shari Jalimsing (SEO Marketeer) van Adwise je mee in de wereld van SEO. Je leert in de e-learning onder andere hoe het proces van Google werkt (crawlen, indexeren en rangschikken), hoe je de techniek van je website optimaliseert, wat zoekintenties zijn en hoe je hierop in kunt spelen en hoe je de effecten van SEO-campagnes inzichtelijk maakt. Aan de hand van een praktijkcase en voorbeelden uit het dagelijkse werk van Marijn en Shari ben je na een uur op de hoogte van hoe je zoekmachineoptimalisatie moet inzetten om rendement te maximaliseren.

De e-learning is gratis beschikbaar. Maak simpelweg een account aan op mijn.e-academy.org en start direct met leren!

Naar Mijn e-Academy >

Webinar: De trends, valkuilen en tips omtrent SEO

Bedrijven kunnen met zoekmachine-optimalisatie op de lange termijn een concurrentievoordeel behalen. Aan de hand van twee elementen belicht Marijn ten Bulte de verwarringen die er bestaan over SEO voor webshops. Bekijk de webinar!

Reviews

10

Top introductie SEO

Hele leuke en goede e-learning voor een starter in SEO. Gestructureerde opbouw, kwalitatieve informatie en afwisselende werkvormen. Tevens genoten van de verdiepende artikelen.

25 November 2021 - Vanita , Zwolle
10

Heel duidelijk en helder uitgelegd

Een fijne en duidelijke training die makkelijk te volgen is.

01 July 2021 - Simone , Landgraaf
8

Prima cursus voor basis kennis

Een prima cursus voor basis SEO-kennis.

08 May 2021 - Janneke , Tilburg
9

Fijne uitleg

Helder en fijn om te doen!

03 May 2021 - Carlissa , Den haag
9

Leuke, snelle cursus

Als online marketeer wil je natuurlijk dat je kennis en know-how goed blijft. Deze cursus heeft mij weer naar verschillende invalshoeken laten kijken. Een echte aanrader voor degene die meer wil weten over SEO of zijn/haar kennis wil verbreden.

02 March 2021 - Giel , Uden
9

Fijn

Lekker uitgebreid en duidelijk

01 March 2021 - Erik , Asperen
9

Goede training

Overzichtelijk, duidelijk en geen overload aan informatie

24 February 2021 - Maxime , Hilversum
8

Training Seo

Vond het interessant om deze training te doen. Gelijk te gebruiken bij het vullen van de website

23 February 2021 - Ada , Barendrecht
9

Duidelijk en zeer interessant !

Een zeer duidelijk en interessant E-learning met oefeningen en voorbeelden uit praktijk! strongly recommended !

15 February 2021 - Nesrine , Brussel
9

Duidelijke uitleg en voorbeelden

E-learning zit goed in elkaar en geeft een duidelijk en compact overzicht van SEO. Met handige voorbeelden uit de praktijk!

28 January 2021 - Ger , Tübingen
10

Goed gestructureerd en inhoudelijk sterk

Goede online learning! Snel te doorlopen, maar wel aandacht voor alle elementen van SEO. Vond ook de meting van SEO met de visibility score bijzonder bruikbaar; daar had nog wat meer over in mogen staan.

06 November 2020 - Sanne , Utrecht
9

Zeer informatieve praktische e-learning

Martijn en Shari nemen je op praktische wijze mee in de mogelijkheden die SEO biedt. Informatief en direct toepasbaar. Een aanrader!

02 October 2020 - Annique , Barneveld
Meer reviews (10)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds