Inloggen

Over Thuiswinkel e-Academy

Toekomstproof in digital commerce, dat is waar Thuiswinkel voor staat. Team e-Academy draagt daar op twee manieren aan bij:

 • met onze actuele e-learnings ondersteunen we professionals in digital commerce om toekomstproof te blijven.
 • met onze certificering van (r)etailopleidingen werken we aan meer digitaal talent richting de arbeidsmarkt.
over ons

  Voor professionals: leren van topexperts

  E-commerce ontwikkelt zich razendsnel. Blijf scherp door je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Wij helpen je daar graag bij met onze e-learnings. Daarin delen topexperts best practices en handige theorie├źn. Wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen organisatie.

  Bekijk onze e-learnings

  Voor het onderwijs: e-Academy Certified

  e-Academy helpt (r)etailopleidingen om aansluiting te houden met de dynamische e-commerce werkpraktijk. Onze certificering biedt een framework voor keuzes over vakken en scope. De voorwaarden voor de certificering stellen we samen met het bedrijfsleven op. Daar weten ze immers welke vaardigheden nodig zijn binnen de branche. Zo dragen we bij aan de instroom van meer digitaal talent in e-commerce.

  Bekijk e-Academy Certified

  Over Thuiswinkel.org

  Thuiswinkel.org is de initiatiefnemer van Thuiswinkel e-Academy. Thuiswinkel.org heeft als doel om het vertrouwen in kopen op afstand te vergroten en het (ver)kopen makkelijker te maken. We helpen onze leden verder met gratis juridisch advies, onderzoeken, ons netwerk en door kennisuitwisseling via het door Thuiswinkel.org opgerichte ShoppingTomorrow-platform. Daarnaast helpen wij door het leveren van handige tools voor de bedrijfsvoering. Met Thuiswinkel e-Academy zorgen we dat er meer digitaal talent afstudeert, en dat de kennis van de medewerkers van onze leden up-to-date blijft.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds