Inloggen

Over Thuiswinkel e-Academy

In de e-commerce staan bedrijven te springen om talent. Daarom zorgt Thuiswinkel e-Academy ervoor dat nieuw talent gezien kan worden en e-commerceprofessionals hun kennis op peil kunnen houden. We werken samen met opleiders en bedrijven aan het ontwikkelen van producten waarmee we jou verder kunnen helpen.

over ons

  Voor professionals: leren van topexperts

  De e-commercebranche blijft veranderen. Het is belangrijk om je kennis op peil te houden en je huidige e-commerce-activiteiten regelmatig tegen het licht te houden. We helpen je daar graag bij met onze gratis e-learnings. In onze e-learnings delen experts uit de (inter)nationale markt best practices en handige theorieën. Je oefent met nieuwe stof door de praktische voorbeelden en opdrachten in de e-learning. De opgedane kennis kun je vervolgens direct toepassen in je eigen organisatie.

  Bekijk onze e-learnings

  Voor het onderwijs: e-Academy Certified

  e-Academy helpt het (post) HBO-instellingen aansluiten op de actuele e-commercepraktijk door ze hierop te certificeren. De voorwaarden voor de certificering stellen we samen met het bedrijfsleven op. Zij weten tenslotte welke vaardigheden nodig zijn binnen de branche. Studenten studeren af met de juiste e-commerce vaardigheden waarmee ze snel aan een baan komen.

  Bekijk e-Academy Certified

  Voor het bedrijfsleven: e-commerceprofielen

  e-Academy heeft e-commerceprofielen ontwikkeld voor diverse vakgebieden die voldoen aan de actuele eisen in de praktijk. Ze zijn heel handig om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Bekijk onze e-commerceprofielen

  Over Thuiswinkel.org

  Thuiswinkel.org is de initiatiefnemer van Thuiswinkel e-Academy. Thuiswinkel.org heeft als doel het vertrouwen in online kopen te vergroten. We helpen onze leden verder met gratis juridisch advies, onderzoeken, ons netwerk en door kennisuitwisseling via het door Thuiswinkel.org opgerichte ShoppingTomorrow-platform. Daarnaast helpen wij door het leveren van handige tools voor de bedrijfsvoering. Met Thuiswinkel e-Academy zorgen we dat er meer digitaal talent afstudeert, en dat de kennis van de medewerkers van onze leden up-to-date blijft.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds