Inloggen

Partners

e-Academy.org doet het niet alleen: samen met onderstaande partners zorgen we ervoor dat we (toekomstige) e-commerceprofessionals verder kunnen helpen.

Reiswerk

Ondernemers in reizen

Reiswerk is het expertise- en kenniscentrum op het gebied van arbeidsvoorwaarden, leren en ontwikkelen en (arbeidsmarkt)communicatie in de reisbranche. Ze is het samenwerkingsverband van de branchevereniging ANVR en werknemers (vakbonden FNV en CNV Vakmensen). De ANVR wordt door consumenten gezien als een keurmerk.

Naar de website

INretail

Maakt ondernemen makkelijker

INretail is er voor iedereen die een (web)winkel heeft in retail non-food. Al 100 jaar helpen we ondernemers vooruit. Namens 13.000 winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt door en door en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Naar de website

Techniek Nederland

Klaar voor de toekomst

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Naar de website

Thuiswinkel.org

Helpt je verder met e-commerce

Als uitgever van de webshopkeurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk helpen we zowel consumenten als bedrijven bij het kiezen van veilige webshops. En met Thuiswinkel Reviews zie je hoe klantvriendelijk ze zijn. Bovendien komen we op voor e-commerce in Den Haag en Brussel, doen we marktonderzoek en delen kennis via e-Academy.org en ShoppingTomorrow.

Naar de website

Stichting Detailhandelsfonds

De stichting Detailhandelsfonds (SDF) heeft ten doel het financieel mogelijk maken van projecten en activiteiten die bijdragen aan een goede sociaaleconomische ontwikkeling van de sector detailhandel met het oog op het maatschappelijk belang van deze sector (onder andere waar het gaat om werkgelegenheid en leefbaarheid) en die niet uit reguliere middelen gefinancierd kunnen worden.

Naar de website

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds