Inloggen

Disclaimer

  Thuiswinkel e-Academy heeft de inhoud van deze website (https://www.e-academy.org) met groots mogelijke zorg samengesteld. Alle getoonde informatie (waaronder ook de inhoud van de e-learningmodules) is samen met kennispartners in de e-commercebranche ontwikkeld. e-Academy kan niet garanderen dat de inhoud volledig juist of volledig is. Het biedt gebruikers een start en informatie. Een gebruiker moet altijd meer onderzoek doen of advies inwinnen, voor een volledig beeld.

  De gebruiker begrijpt dat de e-learningmodules slechts een beknopte vorm van informatiebronnen zijn. e-Academy kan geen garantie bieden dat de gebruiker na het volgen van een of meerdere e-learning modules in staat is om het geleerde in de praktijk te brengen en kan geen garanties bieden omtrent de toekomstig te behalen resultaten.

  e-Academy kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden.

  Auteursrechten en handelsrechten

  Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van e-Academy of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds