Inloggen

Je team collectief aanmelden bij Mijn e-Academy

Je kunt je team (of groep studenten) collectief aanmelden. Dat is handig, want zo hoeft niet elke medewerker individueel een account aan te maken.

Lees hieronder hoe het werkt.

Laptop met een schrift

  Zo meld je je team collectief aan:

  1. Download dit Excel-document en vul deze aan met de namen van de collega’s die je aan wil melden voor Mijn e-Academy.*
  2. Stuur het document naar ons toe via info@e-academy.org.
  3. Zodra wij het bestand ontvangen en verwerkt hebben, ontvangen je collega’s een uitnodiging om hun account te activeren. In deze e-mail staat een activeringslink waarmee ze alleen nog een wachtwoord hoeven aan te maken om het account compleet te maken.
   TIP: Laat je collega’s ze alvast weten dat ze deze uitnodigingsmail van ons krijgen waarmee ze hun account kunnen activeren!
  4. Zodra je collega een wachtwoord aangemaakt heeft, is het account geactiveerd en kan er direct gestart worden met een e-learning.

  * De gegevens worden uitsluitend gebruikt om een account aan te maken en niet om commerciële uitingen mee te delen. Ook worden deze gegevens niet gedeeld met derden. Wil je graag een verwerkersovereenkomst met ons afsluiten? Neem dan contact op.

  Heb je vragen? Neem gerust contact op met Ingrid van Voorst via ingridvanvoorst@thuiswinkel.org of 0318 648 576.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds