Inloggen

e-Commerce

In het eerste half jaar van 2020 gaf winkelend Nederland online maar liefst € 12,4 miljard uit, wat 4% meer is ten opzichte van 2019. En deze stijgende lijn zet door. Het is belangrijk dat je weet wat er speelt en hoe je succesvol kunt zijn binnen e-commerce. Bij e-Academy.org helpen we je daarbij met onze e-learnings, nieuwsberichten en events.

E-learnings

Customer Service Experience

Hoe ga je om met verschillende typen klanten? Hoe kom je achter het echte probleem - en hoe vind en realiseer je de beste oplossing? Dat leer je in deze e-learning.

Lees verder

Trends & Innovaties Interpreteren

Het vervolg op “Introductie in Trends & Innovaties”. Als je wilt dat jouw bedrijf zijn marktpositie behoudt of verbetert, is innoveren een must. In deze e-learning leer je hoe je een geschikte keuze maakt voor jouw bedrijf.

Lees verder

Digital Innovation

Wil je digitaal digitaal innoveren om mee te bewegen en je concurrentie voor te blijven? Deze e-learning reikt je concrete tools en technieken aan voor een innovatieve mindset. 

9 (1 reviews)
Lees verder

Introductie in Trends en Innovaties

Hoe identificeer je trends & innovaties die er echt toe doen en waarmee je vandaag als retailer al aan de slag moet? Deze e-learning geeft een uniek inkijkje in het ontstaan en de groei van de e-commercesector.

Lees verder

Cross-border e-commerce

Cross-border e-commerce is één van de sterkst groeiende marktsegmenten in online verkoop. In deze e-learning leer je slimme keuzes te maken om cross-border e-commerce succesvol uit te rollen voor jouw organisatie.

Lees verder

Marketplaces

Marketplaces kennen een groeiende populariteit onder consumenten. In deze e-learning leer je welk productaanbod zich hiervoor leent en hoe je opvalt tussen alle andere aanbieders.

8.4 (7 reviews)
Lees verder

Omnichannel Retail

Met een customer journey die omnichannel is ingericht kun jij de klant een optimale koopervaring en service bieden. Leer hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een omnichannel koopervaring.

Lees verder

Customer Journey

Wil je diepgaand onderzoeken wat een klant drijft, zodat je hem een onvergetelijke ervaring kunt meegeven? In deze module leer je de klantreis, de customer journey, in kaart brengen.

Lees verder

E-commerce Wet- en Regelgeving

Heb jij een webshop? Dan heb je automatisch te maken met wet- en regelgeving. In deze module leer je hoe het precies zit met cookies, de AVG en misleidende reclame.

Lees verder

B2b e-commerce

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Sana.

Lees verder

Future Proof Customer Service

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Teleperformance.

Lees verder

Het laatste e-Commercenieuws

Een hype of een trend?

Wachten is geen optie in e-commerce en retail, want dit speelveld verandert snel. Innoveren is dus een must, maar op welke megatrend speel je in? Een…

15 januari 2021Lees verder

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo ANVR
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds