Inloggen

e-Commerce

In het eerste kwartaal van 2019 gaf winkelend Nederland online maar liefst € 6,5 miljard uit, wat 8% meer is ten opzichte van 2018. En deze stijgende lijn zet door. Het is belangrijk dat je weet wat er speelt en hoe je succesvol kunt zijn binnen e-commerce. Bij e-Academy.org helpen we je daarbij met onze e-learnings, nieuwsberichten en events.

E-learnings

Trends & Innovaties Interpreteren

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Kitty Koelemeijer van Nyenrode Business Universiteit en Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org.

Lees verder

SEA

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Evoworks.

Lees verder

Influencer Marketing

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met 3sixtyfive.

Lees verder

Customer Service Experience

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met expert Teleperformance.

Lees verder

Omnichannel Retail

Met een customer journey die omnichannel is ingericht kun jij de klant een optimale koopervaring en service bieden. Leer hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een omnichannel koopervaring.

Lees verder

Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en zijn erg goed in te zetten voor je marketing. Maar hoe laat je social…

Lees verder

Introductie in Trends en Innovaties

Hoe identificeer je trends & innovaties die er echt toe doen en waarmee je vandaag als retailer al aan de slag moet? Deze e-learning geeft een uniek inkijkje in het ontstaan en de groei van de e-commercesector.

Lees verder

Marketplaces

Marketplaces kennen een groeiende populariteit onder consumenten. In deze e-learning leer je welk productaanbod zich hiervoor leent en hoe je opvalt tussen alle andere aanbieders.

Lees verder

Cross-border e-commerce

Cross-border e-commerce is één van de sterkst groeiende marktsegmenten in online verkoop. In deze e-learning leer je slimme keuzes te maken om cross-border e-commerce succesvol uit te rollen voor jouw organisatie.

Lees verder

E-commerce Wet- en Regelgeving

Heb jij een webshop? Dan heb je automatisch te maken met wet- en regelgeving. In deze module leer je hoe het precies zit met cookies, de AVG en misleidende reclame.

Lees verder

Het laatste e-Commercenieuws

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo ANVR
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds