Inloggen

e-Learning

Trends en Ontwikkelingen

Consumentengedrag verandert en is veeleisender geworden. Gerenommeerde retailers vallen om, nieuwe aanbieders komen op vanuit het niets en zijn disruptief. Globalisering, transparantie en commodity eisen hun tol op en leggen steeds meer druk op jouw organisatie om te innoveren.

Tussen merk en retailer vervagen de grenzen, zowel fysiek als in bedrijfsmodellen. Marketing wordt juist scherper en vooral direct toegesneden op de consument. Duidelijk is dat het retaillandschap zeer competitief is geworden door al die ontwikkelingen.

Hoe bepaal jij welke e-commercetrends kansen bieden voor jouw organisatie en welke trends je op een later moment aandacht gaat geven?  Hoe onderscheid jij het kaf van het koren?

In deze e-learning krijg je de kennis en middelen om de komende e-commerce-ontwikkelingen in perspectief te plaatsen en afgewogen keuzes te maken ten behoeve van de e-commercestrategie van jouw retailorganisatie.

Deze e-learning met topexperts Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, en Kitty Koelemeijer, hoogleraar Marketing & Retailing, gaat april 2020 live.

Partners

  • Logo Techniek Nederland
  • Logo ANVR
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds