Inloggen

Introductie in Trends en Innovaties

Trends en innovaties in de retail zijn hot topics. Hoe zorg je nu dat jouw (online) retailbusiness toekomstproof blijft? Deze e-learning toont je de vier megatrends en wijst je hierbij de weg!

Start direct met deze e-learning!
8.5/10
Bekijk de reviews (4)

Innovaties zijn al 25 jaar de levenslijn van de ontwikkeling van de e-commercesector. Voor ondernemers is het cruciaal om ze te kunnen onderscheiden en om zelf te kunnen bepalen wat ertoe doet en vooral wanneer het ertoe doet. Sommige innovaties bestaan al langer, maar soms duurt het simpelweg even voordat ze geadopteerd worden door de markt. In deze e-learning schetsen Wijnand Jongen (directeur van Thuiswinkel.org) en Kitty Koelemeijer (Hoogleraar Marketing en Retailing Nyenrode Business Universiteit)
vier megatrends die in de nabije toekomst op ons afkomen.

Blijf toekomstproof

Door het identificeren van trends en innovaties die er écht toe doen, kun je belangrijke kansen voor jouw organisatie herkennen en benutten. Met behulp van video’s, theorieën, praktische voorbeelden en een praktijkcase leer je:

  • hoe e-commerce in Nederland zich heeft ontwikkeld;
  • hoe e-commerce de afgelopen jaren is veranderd als gevolg van digitalisering;
  • wie de Genadeloze Consument is en wat de zes G’s zijn;
  • welke vier nieuwe megatrends voor de nabije toekomst worden voorzien.

Wil jij de vier megatrends voor de toekomst begrijpen en weten welke invloed deze mogelijk (gaan) hebben op jouw webshop? Volg dan de e-learning Introductie in Trends en Innovaties en leer binnen een uur wat de effecten gaan zijn. Je kunt in je eigen tempo aan de slag en een persoonlijk certificaat ontvangen.

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

7

14 September 2022 - Marieke , Utrecht
10

10 June 2021 - Nancy , Brussel
10

03 May 2021 - George Keijzer , Veenendaal
7

28 December 2020 - Marco , Schiedam
Meer reviews (2)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds