Inloggen

Leren en ontwikkelen in je bedrijf

Om concurrerend te blijven in e-commerce moet je als bedrijf de ontwikkelingen in de markt op de voet volgen. Dat kan alleen als je op elk vakgebied bekwame professionals hebt met actuele kennis en vaardigheden.

Bekijk in de video hoe Flinders e-Academy inzet om medewerkers up-to-date te houden.

Direct je team aanmelden

  Waarom leren en ontwikkelen?

  Lerende organisaties zijn veerkrachtig, want de medewerkers slagen erin hun inzet en dienstverlening aan te passen aan de steeds veranderende omgeving. In de e-commerce is dit essentieel om succesvol te blijven.

  Continue leercultuur

  Om de ontwikkelingen in de markt te kunnen volgen, moeten medewerkers continu kunnen en willen ontwikkelen. Op het e-Academy leerplatform kunnen medewerkers via meer dan 55 e-learnings hun e-commercekennis snel en makkelijk bijspijkeren.

  De praktijk laat zien dat het creëren van een continue leercultuur pas echt lukt als dit vanuit het management wordt ondersteund. Over hoe je dat praktisch doet, heeft e-Academy een workshop ontwikkeld.

  Het creëren van een leercultuur is niet complex. Het is gewoon de juiste dingen doen. Ontdek in onze workshop wat voor jouw bedrijf die juiste dingen zijn.

  Meer informatie: neem contact op

  Wat anderen over onze e-learnings zeggen:

  Achmea

  “e-Academy heeft een leuke opzet, waarbij toonaangevende sprekers uit de markt aan bod komen. De inhoud van de e-learnings is op een goed niveau, up-to-date en passend bij professionals die bekend willen worden met een nieuw onderwerp. Maar ook degenen die al meer bekend zijn met het onderwerp kunnen leren van de modellen, verdiepende informatie en tools die aangeboden worden in de e-learning. De content levert daarmee een bijdrage aan de dagelijkse praktijk van e-commerceprofessionals.”

   

  Wehkamp

  “Wij vinden de e-learnings erg nuttig. Het niveau is goed en de interactie is heel geschikt om te leren over een onderwerp, vooral wanneer de basiskennis er nog niet is. Daarnaast worden er goede verwijzingen gegeven naar auteurs en informatie die nog meer de diepte ingaan. Zo kunnen degenen die nog meer willen leren ook daadwerkelijk verder. De e-learning afronden met een toets is een goede extra check of je de inhoud van de module hebt begrepen.”

  A.S. Watson

  “”e-Academy is voor ons de ideale partner, aangezien het e-learning aanbod is afgestemd op zowel het verbreden als verdiepen van specifiek e-commerce kennis. Er zit diepgang in de trainingen waarbij de theorie klein en toepasbaar wordt gemaakt. Bovendien is de samenwerking met e-Academy gewoon heel prettig.”

   

  LEDdirect

  “De e-learning Customer Service Experience kwam voor ons salesteam van LEDdirect op het juiste moment aangezien we al druk bezig waren met het verbeteren van onze klantenservice. We maken nu niet alleen met een nieuw systeem een verbeterslag, maar dankzij de nieuwe inzichten uit de e-learning houden we nu zelf meer de controle over een gesprek en, belangrijker nog, de uitkomst ervan. We zijn enthousiast en al aan het kijken naar het volgen van nieuwe e-learnings.”

  Direct starten met leren

  Wil je meteen aan de slag met de eerste e-learnings? Je kunt zelf een account aanmaken via mijn.e-academy.org om direct te starten. Vind je het handiger dat wij dat voor je (hele team) doen? Dat kan simpelweg door een lijst van namen en e-mailadressen naar ons te mailen. Meer informatie over collectief aanmelden vind je op deze pagina.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds