Inloggen

Presentatie Learning & Development – Webwinkel Vakdagen 2023

Webwinkel Vakdagen

Op 29 en 30 maart 2023 vindt alweer de 16de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht! De Webwinkel Vakdagen 2023 wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en exposanten over de hele breedte van de digital commerce.

Webwinkel Vakdagen: Leren is innoveren

Tijdens de Webwinkel Vakdagen geven wij een presentatie over het creëren van een innovatiecultuur met Learning & Development.

Om toekomstbestendig en innovatief te blijven in e-commerce moet je als bedrijf scherpe professionals hebben die zich continu kunnen en willen ontwikkelen. De ontwikkelingen in het e-commercelandschap gaan immers razendsnel en zijn vaak moeilijk bij te houden.

In de praktijk hoor je echter vaak “Ik zou eigenlijk meer willen leren over…”. Steevast gevolgd door een “…, maar ik heb geen tijd”. Riana Wassing, programmamanager bij e-Academy en Marin Wiellersen, opleidingskundige en ervaren e-learningconsultant laten je zien wat er te winnen valt als je een leercultuur in je bedrijf creëert. En dat dit helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

BESTEL NU JE GRATIS TICKET(S)

Sprekers

Riana is al jaren geboeid door leren en ontwikkelen. Hoe doe je dat als individu? En hoe doe je dat als organisatie? Als Programmamanager zit ze bij Thuiswinkel e-Academy perfect op haar plek.

Marin is opleidingskundige en e-learningconsultant bij Thuiswinkel e-Academy. Ze pakt continu nieuwe leeruitdagingen op en daarmee ervaart ze elke keer weer hoe leuk leren is.

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds