Inloggen

Omnichannel Retail

Met een customer journey die omnichannel is ingericht kun jij de klant een optimale koopervaring en service bieden. Leer hoe je de eerste stappen kunt zetten.

Start direct met deze e-learning!
7.8/10
Bekijk de reviews (6)

Een artikel online bestellen en ophalen in de winkel? Loyalty-punten inwisselen in de webapp die gespaard zijn in de winkel? Een promotie aangepast op je voorgaande aankopen? Dit is allemaal mogelijk met een customer journey die omnichannel is ingericht. De verkoopkanalen bij deze customer journey sluiten namelijk allemaal naadloos op elkaar aan. Juist in een tijd waar de concurrentie tussen retailers groot is, klanten hoge verwachtingen hebben en technologie een centrale rol speelt, is een soepele koopervaring belangrijker dan ooit. Omnichannel is daarom noodzakelijk. Maar wat is een customer journey die omnichannel is ingericht? Wat is ervoor nodig en hoe richt je hem in bij jouw retailorganisatie? Deze e-learning helpt je daarmee.

Altijd en overal verkopen

De consument van vandaag maakt van veel verschillende kanalen gebruik. Dit biedt bedrijven de kans om via al die kanalen te verkopen aan verschillende doelgroepen en op verschillende momenten. Het is daarbij wel belangrijk dat deze kanalen goed op elkaar afgestemd zijn voor een soepele koopervaring. Een goede omnichannel ervaring doe je niet simpelweg door het aan elkaar knopen van IT-systemen, maar daar komt veel meer bij kijken.

Je hebt misschien al genoeg goede ideeën over de optimale klantreis binnen jouw bedrijf, maar nog niet voldoende inzicht in hoe dit te realiseren. In de e-learning over omnichannel retailen delen experts Axel Groothuis en André Damsteegt van Magnus hun kennis en expertise over:

  • wat omnichannel is;
  • wat de toegevoegde waarde van omnichannel is;
  • welke omnichannel-concepten je kunt toepassen in de customer journey;
  • welke ict-architectuur nodig is om een omnichannel customer journey te realiseren;
  • welke ontwerpprincipes leidend zijn bij het inrichten van de ict-architectuur;
  • hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een omnichannel koopervaring.

Dus is jouw retailorganisatie nog niet (voldoende) omnichannel en wil jij dit gaan aanpakken? Of wil je weten waarom het ook voor jouw bedrijf belangrijk is om de omslag te maken? De e-learning Omnichannel Retail is beschikbaar via Mijn e-Academy, duurt slechts een uur en je kunt in je eigen tempo aan de slag. Aan het einde van de e-learning kun je je kennis toetsen en een persoonlijk certificaat behalen!

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

8

20 October 2021 - Peter , Amsterdam
9

18 October 2021 - Mirjam , Culemborg
8

23 March 2021 - Rebel , Haarlem
6

06 March 2021 - Monique , Wassenaar
10

27 February 2021 - SamanthavanLeeuwen , LEIDSCHENDAM
6

30 January 2021 - Frank , Amsterdam
Meer reviews (4)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds