Inloggen

Futureproof Customer Service

Met een goede customer service kun je je als webshop onderscheiden van anderen. Maar waar moet je allemaal aan denken wanneer je een customer service inricht? En hoe zorg je ervoor dat jouw customer service meegaat met de trends voor de toekomst? In deze e-learning krijg je antwoord op al die vragen.

Start met leren
Futureproof Customer Service
10/10
Bekijk de reviews (1)

Als jij eigenaar van een webshop of verantwoordelijk bent voor de customer service in jouw bedrijf, dan is deze e-learning voor jou. Het is namelijk belangrijker dan ooit voor webshops om een goede customer service te hebben. Je kunt met je customer service echt iets extra’s toevoegen aan jouw waardepropositie.

Het inrichten daarvan kan alleen best lastig zijn. Hoe doe je dat op zo’n manier dat je customer service de toekomst aankan? En hoe zorg je ervoor dat je customer service ook morgen nog meegaat met wat jouw klant van jou verwacht? Kortom: hoe zorg je ervoor dat jouw customer service futureproof is?

Aan de hand van een praktijkcase en video’s leer je hoe je de antwoorden op bovenstaande vragen direct kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Onze expert Loek de Wijze (Director Business Development bij Teleperformance) neemt je mee in alle aspecten die komen kijken bij het opzetten van een customer service maar ook hoe jouw customer service meegaat met toekomstige trends.

 Je leert:

  • wat het belang is van een goede customer service voor jouw bedrijf;
  • waar je allemaal aan moet denken wanneer je jouw customer service inricht;
  • hoe je uit je customer service écht waarde haalt voor zowel je klanten als je bedrijf;
  • welke trends op het gebied van customer service je de komende jaren echt niet links mag laten liggen om futureproof te blijven.

Start direct met leren en laat je met behulp van deze gratis e-learning in 60 minuten bijspijkeren op het gebied van futureproof customer service. Ga in je eigen tempo aan de slag en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat!

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

10

Interessant en actueel

Erg leuke e-learning, met - zoals gewend van Thuiswinkel e-Academy -fijne werkvormen en opdrachten. Actueel onderwerpen en treffende voorbeelden. Blij om deze e-learning te hebben gevolgd!

30 June 2021 - Anne , Utrecht

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds