Inloggen

Introductie in SEA

Welke betaalde advertentiecampagnes zijn er? En welke passen binnen de online marketingstrategie van jouw webshop of brand? Dat leer je in deze e-learning Introductie in SEA.

Start met leren
7.9/10
Bekijk de reviews (11)

Search Engine Advertising (SEA) is veranderlijk. Google lanceert continu nieuwe advertentietypen en functionaliteiten en daardoor wordt het vakgebied steeds complexer. Voordat je met online adverteren begint, is het verstandig om je eerst te verdiepen in de mogelijkheden. Jij kunt het maximale uit je SEA halen als je keuzes in lijn liggen met jouw totale e-commercestrategie. Maar hoe werkt het? En hoe kun je daarmee je gewenste doelen bereiken?

De experts in deze e-learning zijn Arjan Reinders (allround marketeer) en Merel Sonnemans (e-commercemarketeer) van Happy Horizon. Zij zijn specialist op het gebied van e-commercemarketing en helpen organisaties uit diverse branches het maximale potentieel uit hun webshop te halen. Arjan en Merel nemen je mee in de wereld van SEA en laten je kennismaken met uitdagingen en voorbeelden die ze tegenkomen in de dagelijkse praktijk.

SEA inzetten voor jouw webshop

Om je doelen te bereiken, moet je de juiste keuzes maken over de inzet van verschillende kanalen, zoals SEA. In deze e-learning maak je kennis met de basisprincipes en laten we je zien hoe je deze succesvol kunt doorvertalen naar jouw webshop.

Je leert:

  • wat de toegevoegde waarde is van SEA in de totale e-commercestrategie;
  • welke campagnetypen er zijn voor de verschillende fasen in de aankoopfunnel en wat je ermee kunt bereiken;
  • hoe het veilingmodel werkt;
  • welke campagnetypen er binnen zoek, shopping, display en video zijn;
  • hoe je voor jouw webshop een selectie kunt maken uit de diverse advertentietypen gerelateerd aan jouw doelstellingen.

Aan de slag

Wil jij leren hoe je SEA (Search Engine Advertising) kunt toepassen voor jouw webshop? Start direct met leren en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat die gedeeld kan worden via LinkedIn!

Heb je deze e-learning afgerond en wil je weten hoe je de juiste keuzes maakt bij  het opzetten, analyseren en optimaliseren van succesvolle campagnes, om zodoende de opbrengsten uit je SEA te maximaliseren? Doe dan de vervolg e-learning ‘SEA in de Praktijk’.

Naar Mijn e-Academy >

Klik hier voor meer informatie over de kosten.

 

 

Reviews

8

26 April 2023 - James , Den Haag
9

02 March 2023 - Marijke , Freiburg
9

02 February 2023 - LB , Breda
10

12 May 2022 - Evi , Amsterdam
8

03 November 2021 - Cinette , Kesteren
8

27 October 2021 - Sam , Rotterdam
5

22 June 2021 - Younes , amsterdam
8

16 April 2021 - Nancy , Brussel
8

01 April 2021 - Irene , Vught
7

22 March 2021 - Liz , Amsterdam
7

12 February 2021 - Kasia , Nederland
Meer reviews (9)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds