Inloggen

e-Marketing

Marketing is een erg breed vakgebied dat blijft veranderen. Waar voorheen de televisie een van de belangrijkste media was, geloven we nu liever influencers. Als marketeer kan het lastig zijn om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen binnen het vak. e-Academy.org helpt je hierbij met onze e-learnings, nieuwsberichten en events.

E-learnings

Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en zijn erg goed in te zetten voor je marketing. Maar hoe laat je social…

Lees verder

SEA

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met Evoworks.

Lees verder

Influencer Marketing

Deze e-learning wordt ontwikkeld in samenwerking met 3sixtyfive.

Lees verder

Performance-based Marketing

Met performance-based marketing beslis je op basis van feiten wat de meest effectieve kanalenmix is. In deze e-learning leer je hoe je dit binnen je eigen webshop toepast.

Lees verder

Psychologie van Conversie

Ben je op zoek naar manieren om het online shopgedrag van je klanten positief te beïnvloeden? In deze e-learning leer je hoe je bewust het onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor jouw conversiedoelstellingen, kunt beïnvloeden.

Lees verder

Conversion Rate Optimization

Hoe krijg je meer omzet uit je bestaande bezoekers? Deze module legt conversieoptimalisatie uit en beschrijft de methoden om de conversie in jouw webshop te verbeteren.

Lees verder

Contentmarketing- strategie

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. In deze module leer je hoe je echt goede en relevante content maakt.

Lees verder

Online Branding

Als organisatie kun je inspelen op merkvoorkeuren met online branding. Maar hoe pak je online branding aan? In deze e-learning leer je wat online branding is en hoe je dit kunt inzetten voor jouw organisatie en merk.

Lees verder

E-mailmarketing

E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om groei in omzet te realiseren. Maar hoe pak je e-mailmarketing goed aan? In deze e-learning leer je met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

Lees verder

SEO

Hoe optimaliseer je jouw webshop voor Google? In deze e-learning krijg je handvatten om met SEO meer relevante bezoekers naar je webshop te krijgen.

Lees verder

Customer Journey

Wil je diepgaand onderzoeken wat een klant drijft, zodat je hem een onvergetelijke ervaring kunt meegeven? In deze module leer je de klantreis, de customer journey, in kaart brengen.

Lees verder

Het laatste e-Marketingnieuws

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo ANVR
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds