Inloggen

ChatGPT binnen e-commerce

ChatGPT is hot. Sinds de lancering eind 2022 hebben we al kennis kunnen maken met de mogelijkheden en voordelen van deze tool, maar ook met de bijbehorende risico’s. Maar wat kan ChatGPT specifiek voor jou als webwinkelier of medewerker van een e-commerce-organisatie brengen? Daar geven we in deze deepdive antwoord op, zodat jij ChatGPT vol vertrouwen en verantwoord in kunt zetten om je bedrijf nog verder te laten groeien.

Start met leren
ChatGPT binnen e-commerce
8.6/10
Bekijk de reviews (16)

Deze deepdive is bedoeld voor webwinkeliers en medewerkers van e-commercebedrijven die op de hoogte willen blijven van de nieuwste relevante ontwikkelingen en deze innovaties eventueel inzetten om hun bedrijf verder te kunnen laten groeien.

Wat kan ChatGPT betekenen voor jouw webwinkel?

ChatGPT biedt ondernemers op verschillende vlakken kansen. Zo kan de tool helpen bij het opstellen van juridische documenten, het schrijven/herstellen van codes voor websites en het herschrijven van teksten vanuit een bepaald perspectief. Daarnaast heeft ChatGPT ook specifiek veel toegevoegde waarde voor e-commercebedrijven.

Aan de slag met ChatGPT binnen e-commerce

Deze deepdive heeft als voornaamste doel om jou snel up-to-date te brengen over een actueel onderwerp als ChatGPT. Het voltooien van deze e-learning duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt deze tussendoor pauzeren, zodat je de leerstof in je eigen tempo kunt doornemen en de e-learning op een zelf gekozen moment kunt hervatten. Deze e-learning bevat geen toets.

Naar Mijn e-Academy >

Klik hier voor meer informatie over de kosten.

Reviews

8

Geeft mooi overzicht van de mogelijkheden. Het is een echte deepdive dus het is wel basic maar voor een half uur ideaal om mee te starten.

08 January 2024 - Jan-Willem , Drachten
9

He was een leerzame les met goede informatie

13 November 2023 - Natasja Jansen , Cuijk
10

Het duurt inderdaad ongeveer 30 minuten en geeft een nuttige eerste indruk van Chat GPT. Ik was nog helemaal niet bekend met het programma en na de e-learning heb ik zin om er mee aan de slag te gaan.

08 November 2023 - Irene , Arnhem
10

korte bondige cursus over chat gp en wat meer achtergrond informatie erover te krijgen

10 October 2023 - jolanda , alphen aan den Rijn
10

Fijne en beknopte e-learning waar je praktisch iets mee kunt.

21 September 2023 - Anke , Arnhem
8

Heldere uitleg. Er wordt voldoende context gegeven en gewerkt met echte voorbeelden.

20 September 2023 - Gert Jan , Amstelveen
6

zeer tevreden met e-academy al mijn leerlingen konden er meteen in, op 2 na, maar die hadden nog niet betaald. Fijn dat we direct over actuele content beschikken Vraag: waar vinden ze het certificaat van de gevolgde e-learning?

06 September 2023 - Hans van der Meer , Dordrecht
10

Ik had al veel gelezen over chatGPT, maar heb er toch weer wat van opgestoken. Het is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar concrete handvatten om zo effectief mogelijk met de tool te werken.

29 August 2023 - Debby , Leiden
8

Ik was nog totaal niet bekend met ChatGPT en hoe het werkt. De uitleg in de e-learning heeft me duidelijkheid gegeven wat de tool is, hoe het werkt en hoe ik het zou kunnen gebruiken in mijn vakgebied.

23 August 2023 - Dennis Bakker , OUDEWATER
8

In slechts 30 minuten krijg je een goede basis voor ChatGPT, duidelijke uitleg met voorbeelden. Natuurlijk is het daarna aan jezelf om te stoeien met de prompts en te kijken wat je daar uit krijgt.

15 August 2023 - Cathy , Alkmaar
8

Leerzame e-learning. Helaas zonder certificaat, daarom vier sterren.

09 August 2023 - L. , Twente
8

Als je de basis wilt weten van ChatGPT, dan ben je bij deze e-learning aan het juiste adres. Leuk door de interactieve items erin en goed om even bij te spijkeren. Wil je echt met ChatGPT aan de slag, dan krijg je al mooie handvaten om te starten!

08 August 2023 - Esther , Zuid-Beijerland
9

De cursus geeft een goede basis over ChatGPT en de toepassingen van deze en andere AI tools. Nuttig voor een beginnende AI-gebruiker als ik voor het implementeren van AI in de marketing.

31 July 2023 - Esmee , Tilburg
10

Handig tips om meer uit ChatGPT te halen. E-learning duurt ongeveer een half uurtje.

28 July 2023 - David , Utrecht
8

Heel duidelijke uitleg die de verschillende aspecten belicht. Als je geen idee hebt waarover ChatGPT gaat krijg je de perfecte introductie.

26 July 2023 - Stanislas , België
8

De onderdelen uit deze cursus zijn voor mij een fijne toevoeging op de basis info die ik al had. O.a. een aantal stukjes van een promt zijn er handig en heb ik ook opgeslagen, zodat ik ze vaker kan gebruiken

26 July 2023 - Daan , Beek
Meer reviews (14)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds