Inloggen

Contentmarketing

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. In deze module leer je hoe je echt goede en relevante content maakt.

Start direct met deze e-learning!

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. Maar hoe maak je echt goede en relevante content en bovendien, hoe zorg je ervoor dat de boodschap jouw doelgroep bereikt en de omzet stijgt? Deze e-learning over contentmarketingstrategie helpt je verder!

Goede contentmarketing kan niet zonder een doordachte strategie. Een contentmarketingstrategie helpt om jouw klant met de juiste boodschap en op het juiste moment in de customer journey te bereiken. In deze e-learning krijg je handvatten om een contentmarketingstrategie voor jouw webshop te bepalen.

Leg de basis voor je contentmarketingstrategie

In de e-learning wordt je in zestig minuten meegenomen door de kennis die je nodig hebt om een goede contentmarketingstrategie te creëren. Samen met expert Antal de Waij, directeur van Contentbureau Engagement Media en auteur van het boek ‘Content! Zuurstof voor je klanten’ kijk je naar de mogelijkheden voor succesvolle contentcreatie. Aan de hand van theoretische modellen zoals het contentmarketingfundament leer je de basis leggen, maar je krijgt ook tips voor handige contentmarketingtools waarmee je direct aan de slag kunt. Aan het einde van de module kun je bewijzen dat je de stof hebt begrepen door de afsluitende toets de doen. Heb je voldoende vragen goed beantwoord? Dan ontvang je een e-Academy.org-certificaat!

Wil je samen met je collega’s meer leren over contentmarketing? Je kunt je team ook collectief aanmelden. Bekijk op deze pagina hoe dat in zijn werk gaat.

De e-learning is gratis beschikbaar. Maak simpelweg een account aan op mijn.e-academy.org en start direct met leren.

Maak een gratis account aan >

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo ANVR
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds