Inloggen

Contentmarketing

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. In deze module leer je hoe je echt goede en relevante content maakt.

Start direct met deze e-learning!
9/10
Bekijk de reviews (6)

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. Maar hoe maak je echt goede en relevante content en bovendien, hoe zorg je ervoor dat de boodschap jouw doelgroep bereikt en de omzet stijgt? Deze e-learning over contentmarketingstrategie helpt je verder!

Goede contentmarketing kan niet zonder een doordachte strategie. Een contentmarketingstrategie helpt om jouw klant met de juiste boodschap en op het juiste moment in de customer journey te bereiken. In deze e-learning krijg je handvatten om een contentmarketingstrategie voor jouw webshop te bepalen.

Leg de basis voor je contentmarketingstrategie

In de e-learning wordt je in zestig minuten meegenomen door de kennis die je nodig hebt om een goede contentmarketingstrategie te creëren. Samen met expert Antal de Waij, directeur van Contentbureau Engagement Media en auteur van het boek ‘Content! Zuurstof voor je klanten’ kijk je naar de mogelijkheden voor succesvolle contentcreatie. Aan de hand van theoretische modellen zoals het contentmarketingfundament leer je de basis leggen, maar je krijgt ook tips voor handige contentmarketingtools waarmee je direct aan de slag kunt. Aan het einde van de module kun je bewijzen dat je de stof hebt begrepen door de afsluitende toets de doen. Heb je voldoende vragen goed beantwoord? Dan ontvang je een e-Academy.org-certificaat!

Wil je samen met je collega’s meer leren over contentmarketing? Je kunt je team ook collectief aanmelden. Bekijk op deze pagina hoe dat in zijn werk gaat.

De e-learning is gratis beschikbaar. Maak simpelweg een account aan op mijn.e-academy.org en start direct met leren.

Maak een gratis account aan >

Reviews

9

Interessante e-learning

Duidelijke uitleg over hoe je een strategie opbouwt en inhoud geeft. Voor mij was het een bruikbare les !

28 May 2021 - John Sars , Rosmalen
10

Super handige training

In het kort heel veel kennis over Content marketing op een leuke manier gebracht.

20 April 2021 - Annelies , Deventer
8

Leuke start om kennis te maken met content marketing

Wat leuk om hiermee bezig te zijn! Alles werd duidelijk uitgelegd.Leuke afwisseling met video’s tussendoor. Zeker de moeite waard om je te verdiepen in de wereld van content marketing!

03 February 2021 - Monique , Groningen
9

Fijne bijspijker learning

Goede uitleg en je gaat nog best veel de diepte in. Veel geleerd over content en ook de handige modellen vond ik erg interessant om daar meer over te lezen. Gebiedende wijs leren vind ik het leukst, dus dit is een perfecte manier om kennis op te doen: lezen en doen!

27 January 2021 - Rachel , Nijkerk
9

Een hele fijne e-learning

Ik heb heel veel opgestoken over contentmarketing, zoals het hero-hub-hygiene-model & de kernboodschap van je merk.

02 October 2020 - Anna , Loenen aan de Vecht
9

Aanrader, zowel praktisch als strategisch!

Als marketeer weet ik dat content key is. In deze e-learning krijg je alle basisinzichten aangereikt. Ideaal, ik pluk er nu al de vruchten van in mijn werk!

02 October 2020 - Lydia , Leusden
Meer reviews (4)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds