Inloggen

E-mailmarketing

E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om groei in omzet te realiseren. In deze e-learning leer je met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

Start direct met deze e-learning!
8.7/10
Bekijk de reviews (3)

Als e-commercemarketeer heb je één belangrijk doel voor ogen: meer omzet voor jouw webshop. E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om die groei in omzet te realiseren. Maar hoe pak je e-mailmarketing goed aan? En hoe zet je een professionele en converterende e-mailcampagne op? In deze e-learning leer je van experts Hendrik Westerhuis en Wendy Verweij van Spotler hoe je met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

E-mailmarketing is nog altijd het online kanaal dat de hoogste Return On Investment (ROI) behaalt. Wanneer de e-mailmarketing op orde is, ziet elke marketeer de omzet van zijn webshop stijgen. In deze e-learning leer je hoe je van e-mailmarketing een succes maakt en hoe je een effectieve e-mailcampagne opzet om de omzet de laten stijgen.

Je e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen

Hendrik en Wendy van Spotler delen de belangrijkste theorieën en praktische handvatten met je om je e-mailmarketing te optimaliseren. Zo leer je onder andere:

  • wat je in de customer journey met e-mailmarketing kunt bereiken;
  • hoe je een e-maildatabase opbouwt;
  • wat je moet doen om gepersonaliseerde en gesegmenteerde e-mails te kunnen versturen;
  • wat krachtige (automatische) e-mailcampagnes voor webshops zijn;
  • hoe je de effecten van e-mailmarketingcampagnes inzichtelijk maakt.

Dus wil jij vandaag nog aan de slag met het optimaliseren van je e-mailmarketing, zodat de omzet van jouw webshop stijgt? Volg dan de gratis e-learning E-mailmarketing en leer binnen een uur hoe je dit kunt bewerkstelligen. Ga in je eigen tempo aan de slag en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat!

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

10

Handig, leerzaam, confronterend!

Heel erg leuk, best een pittige cursus waarbij ik op eigen aannames initieel veel fouten heb gemaakt Maak de stof meester, veel quick-wins. Ook al ben je er al heel lang mee bezig als webshop.
Een echte aanrader

19 May 2021 - Lennart , Winneweer
8

prima cursus

zitten nog wat foutjes in de toetsen

22 March 2021 - CINDY Rip , AMSTERDAM
8

E-mailmarketing

Goede ervaring. Ik zou graag de informatie van de cursus in PDF aanleveren om later nogmaals te kunnen lezen.

12 October 2020 - Rosa , Rotterdam
Meer reviews (1)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds