Inloggen

E-mailmarketing

E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om groei in omzet te realiseren. In deze e-learning leer je met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

Start direct met deze e-learning!
9/10
Bekijk de reviews (6)

Als e-commercemarketeer heb je één belangrijk doel voor ogen: meer omzet voor jouw webshop. E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om die groei in omzet te realiseren. Maar hoe pak je het goed aan? En hoe zet je een professionele en converterende e-mailcampagne op? In deze e-learning leer je van experts Hendrik Westerhuis en Wendy Verweij van Spotler hoe je met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

E-mailmarketing is nog altijd het online kanaal dat de hoogste Return On Investment (ROI) behaalt. Wanneer het op orde is, ziet elke marketeer de omzet van zijn webshop stijgen. In deze e-learning leer je hoe je van e-mailmarketing een succes maakt en hoe je een effectieve campagnes opzet om de omzet de laten stijgen.

Je e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen

Hendrik en Wendy van Spotler delen de belangrijkste theorieën en praktische handvatten met je om je e-mailmarketing te optimaliseren. Zo leer je onder andere:

  • wat je in de customer journey kunt bereiken;
  • hoe je een e-maildatabase opbouwt;
  • wat je moet doen om gepersonaliseerde en gesegmenteerde e-mails te kunnen versturen;
  • wat krachtige (automatische) e-mailcampagnes voor webshops zijn;
  • hoe je de effecten van campagnes inzichtelijk maakt.

Aan de slag met e-mail

Dus wil jij vandaag nog aan de slag met het optimaliseren van je e-mailmarketing, zodat de omzet van jouw webshop stijgt? Volg dan de gratis e-learning E-mailmarketing en leer binnen een uur hoe je dit kunt bewerkstelligen. Ga in je eigen tempo aan de slag en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat!

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

9

Veel goede voorbeelden

Heel inhoudelijke training met veel goede voorbeelden uit de praktijk. Ik zou hoogstens nog wat meer automation flows willen zien!

04 August 2021 - Fabienne , Eindhoven
9

Interessant!!

Een goede learning met veel relevante info!

20 July 2021 - Claudia , Amsterdam
10

Super interessant en heel overzichtelijk

Ik vond deze survey echt een meerwaarde voor mijn kennis in de E-Mailmarketing. Ik heb er erg veel aan gehad en raadt het iedereen aan.

30 June 2021 - Annemie , Bleiswijk
10

Handig, leerzaam, confronterend!

Heel erg leuk, best een pittige cursus waarbij ik op eigen aannames initieel veel fouten heb gemaakt Maak de stof meester, veel quick-wins. Ook al ben je er al heel lang mee bezig als webshop.
Een echte aanrader

19 May 2021 - Lennart , Winneweer
8

prima cursus

zitten nog wat foutjes in de toetsen

22 March 2021 - CINDY Rip , AMSTERDAM
8

E-mailmarketing

Goede ervaring. Ik zou graag de informatie van de cursus in PDF aanleveren om later nogmaals te kunnen lezen.

12 October 2020 - Rosa , Rotterdam
Meer reviews (4)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds