Inloggen

SEA in de Praktijk

Het vervolg op ‘Introductie in SEA’. Je leert de juiste keuzes maken bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van succesvolle campagnes, om zodoende de opbrengsten uit je SEA te maximaliseren.

Start met leren
8.3/10
Bekijk de reviews (4)

Beschik jij over basiskennis van SEA en ga je met online adverteren aan de slag? Om successen met SEA te behalen, zijn doordachte strategieën nodig. Want zet je campagnes op zonder hier bewuste keuzes over te maken, dan zul je zien dat deze niet de beoogde resultaten opleveren. Maar hoe zet je een succesvolle campagne op? Hoe maak je de juiste keuzes over targeting, biedstrategieën en de campagnestructuur? Op welke manier meet je de resultaten? En hoe stuur je jouw SEA-activiteiten efficiënt bij?

SEA in de Praktijk gaat door waar de e-learning ‘Introductie in SEA’ gestopt is. Hierin heb je geleerd wat SEA is, hoe het werkt en hoe je daarmee je gewenste doelen kunt bereiken. In deze e-learning nemen onze experts van Happy Horizon je mee in de keuzes die gemaakt moeten worden om successen te behalen met SEA.

Door je eerst goed te verdiepen in deze strategieën, ben je in staat om succesvolle campagnes op te zetten, te analyseren en bij te sturen. We laten je in de e-learning oefenen met een praktijkcase zodat je de theorie direct kunt toepassen.

Je leert:

  • welke biedstrategieën er zijn en hoe je de juiste biedstrategie voor je campagne kiest;
  • welke tactische keuzes je maakt over targeting, de campagnestructuur en de advertentiekwaliteit bij zoek-, shopping-, display-, en videocampagnes;
  • op basis van welke KPI’s je een SEA-campagne beoordeelt;
  • hoe je de verschillende soorten campagnes optimaliseert.

Start direct met leren en laat je met behulp van deze e-learning in 60 minuten bijspijkeren op het gebied van SEA in de Praktijk. Ga in je eigen tempo aan de slag en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat!

Beschik je nog over weinig kennis om de goede beslissingen te maken over SEA als onderdeel van je totale e-commercestrategie, volg dan eerst ‘Introductie in SEA’.

Naar Mijn e-Academy >

Deze e-learning is ook in het Engels beschikbaar.

Reviews

7

13 June 2022 - Miranda , Hoogeveen
10

22 March 2022 - Milan , Zwolle
8

03 May 2021 - Nancy , Brussel
8

16 February 2021 - Marcel , Groningen
Meer reviews (2)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds