Inloggen

Neuromarketing

Hoe werkt neuromarketing(onderzoek) precies? Wat is de meerwaarde ervan in vergelijking met andere onderzoeksmethoden? En hoe zet je het in ter verbetering van jouw webshop? In deze e-learning helpen we je daarmee verder.

Start met leren
8.5/10
Bekijk de reviews (6)

Klanten nemen 95% van hun beslissingen in het onbewuste brein. Om het gedrag van klanten écht te begrijpen, moet je inzicht verschaffen in de onbewuste en emotionele ervaringen van gebruikers op een webshop. Neuromarketing maakt het mogelijk die inzichten in kaart te brengen.

Waar data inzicht geven in het online klikgedrag, kan neuromarketingonderzoek de onderliggende oorzaken ervan blootleggen. Het verklaart als het ware het ‘waarom’ achter bepaald klantgedrag. Door gebruik te maken van deze kennis en inzichten, kun je de customer journey op de webshop verbeteren. Met als resultaat meer conversie én een hogere omzet.

Meer weten over neuromarketing?

Ben jij marketeer of e-commerce manager bij een webshop en wil jij meer weten over de inzet van neuromarketing voor websiteoptimalisatie? Terwijl neuromarketing steeds populairder wordt, is het voor veel Nederlandse merken en e-commerce organisaties vaak nog een onbekend terrein. Wat is het? Wat is de meerwaarde ervan ten opzichte van andere onderzoeksmethoden? En hoe werkt neuromarketingonderzoek voor websiteoptimalisatie in de praktijk? In deze e-learning maak je kennis met neuromarketing, zodat je hier zelf – of samen met een bureau – succesvol mee aan de slag kunt gaan.

Je leert:

  • wat neuromarketing is;
  • hoe het onbewuste brein werkt, waarom dit een belangrijke rol speelt bij websiteoptimalisatie en hoe neuromarketing hier inzicht in biedt;
  • wat de meerwaarde van neuromarketing is ten opzichte van andere onderzoeksmethoden;
  • hoe je neuromarketingonderzoek kunt inzetten voor websiteoptimalisatie;
  • op basis van vijf verbeteradviezen uit neuromarketingonderzoek de eigen webshop te beoordelen en optimaliseren.
We laten je in de e-learning oefenen met een praktijkcase zodat je de theorie direct kunt toepassen.

Aan de slag

Wil jij leren hoe je neuromarketing kunt toepassen voor jouw webshop? Start direct met leren en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat die gedeeld kan worden via LinkedIn!

Naar Mijn e-Academy >

Klik hier voor meer informatie over de kosten.

Reviews

10

03 December 2022 - Anjo , Broek op Langedijk
8

25 July 2022 - Huub , Rotterdam
6

21 March 2022 - Fabienne , eindhoven
8

28 January 2022 - Barry , Lochem
9

11 January 2022 - Rein , Aalsmeer
10

04 January 2022 - Nancy Dierick , Brussel
Meer reviews (4)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds