Inloggen

e-Commerce

e-Commerce is een disruptieve markt. Reden om je kennis over digitale trends te verdiepen en te leren hoe je de vertaalslag naar innovatie van jouw business model kunt maken. Zowel ten aanzien van je eigen webshop of omnichannel organisatie, als binnen andere kanalen, zoals marketplaces. In Nederland en cross border.

E-commerce Wet- en Regelgeving

Online

Heb jij een webshop? Dan heb je automatisch te maken met wet- en regelgeving. In deze module leer je hoe het precies zit met cookies, de AVG en misleidende reclame.

8.8 (13 reviews)
Lees verder

Marketplaces

Online

Marketplaces kennen een groeiende populariteit onder consumenten. In deze e-learning leer je welk productaanbod zich hiervoor leent en hoe je opvalt tussen alle andere aanbieders.

8.3 (10 reviews)
Lees verder

Conversational AI

Online

Conversational AI biedt veel kansen voor jouw organisatie. Bijvoorbeeld door met een chatbot je klantenservice te verbeteren en conversieratio's te verhogen. In onze e-learning leer je deze kansen benutten.

8 (1 reviews)
Lees verder

Merk bouwen op Amazon

Online

Hoe kun je je merk vestigen en versterken op Amazon? En hoe kun je je onderscheiden van andere aanbieders? Daar gaat deze e-learning over.

10 (1 reviews)
Lees verder

Futureproof Customer Service

Online

Waar moet je allemaal aan denken wanneer je een customer service inricht? En hoe zorg je ervoor dat je meegaat met de trends voor de toekomst?

10 (1 reviews)
Lees verder

B2b-webshop

Online

In deze e-learning leer je welke positieve impact een b2b-webshop heeft op jouw bedrijfsvoering en hoe je door te digitaliseren jouw klant optimaal kunt bedienen.

10 (1 reviews)
Lees verder

Reviews

Online

Het inzetten van reviews kan een webshop voordelen bieden. Volg de e-learning en leer hoe reviews een positieve invloed op de conversie en de online zichtbaarheid van je webshop hebben.

7.5 (10 reviews)
Lees verder

Trends & Innovaties Interpreteren

Online

Het vervolg op “Introductie in Trends & Innovaties”. Als je wilt dat jouw bedrijf zijn marktpositie behoudt of verbetert, is innoveren een must. In deze e-learning leer je hoe je een geschikte keuze maakt voor jouw bedrijf.

9 (4 reviews)
Lees verder

Cross-border e-commerce

Online

Cross-border e-commerce is één van de sterkst groeiende marktsegmenten in online verkoop. In deze e-learning leer je slimme keuzes te maken om cross-border e-commerce succesvol uit te rollen voor jouw organisatie.

Lees verder

Omnichannel Retail

Online

Met een customer journey die omnichannel is ingericht kun jij de klant een optimale koopervaring en service bieden. Leer hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een omnichannel koopervaring.

7.8 (6 reviews)
Lees verder

Digital Innovation

Online

Wil je digitaal innoveren om mee te bewegen en je concurrentie voor te blijven? Deze e-learning reikt je concrete tools en technieken aan voor een innovatieve mindset. 

9 (1 reviews)
Lees verder

Customer Service Experience

Online

Hoe ga je om met verschillende typen klanten? Hoe kom je achter het echte probleem - en hoe vind en realiseer je de beste oplossing? Dat leer je in deze e-learning.

8.6 (22 reviews)
Lees verder

Juridische Ondersteuning bij Klachten

Online

Het kan helaas gebeuren dat een klant niet tevreden is en een klacht wil indienen. Wat moet de consument doen en wat zijn jouw taken als webshop? Je leert het in deze e-learning, speciaal voor Thuiswinkel-leden.

7.5 (4 reviews)
Lees verder

Introductie in Trends en Innovaties

Online

Hoe identificeer je trends & innovaties die er echt toe doen en waarmee je vandaag als retailer al aan de slag moet? Deze e-learning geeft een uniek inkijkje in het ontstaan en de groei van de e-commercesector.

9 (3 reviews)
Lees verder

Cross-border met Amazon

In ontwikkeling

Lees verder

Social media webcare

In ontwikkeling

Lees verder

SEO voor bol.com

In ontwikkeling

Lees verder

Toegankelijkheid

In ontwikkeling

Lees verder

Verkopen via Zalando

In ontwikkeling

Lees verder

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds