Inloggen

e-Marketing

Marketing is een erg breed vakgebied dat blijft veranderen. Waar voorheen de televisie een van de belangrijkste media was, geloven we nu liever influencers. Als online marketeer zit je continu aan de knoppen. Welke paid, earned en owned media genereren voor jou de meeste traffic? Hoe stuur je op de upper en de lower funnel? En hoe verbeter je conversie binnen jouw webshop? Verdiep je kennis van het brede online marketing vakgebied en maximaliseer je rendement.

Betrouwbaar a/b-testen

Nieuw!

In deze e-learning leer je hoe je een a/b-test statistisch betrouwbaar uitvoert en interpreteert. Zo zorg je ervoor dat je de juiste conclusies trekt over het effect van een nieuwe paginavariant op jouw bezoekers.

10 (1 reviews)
Lees verder

E-mailmarketing

Online

E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om groei in omzet te realiseren. Maar hoe pak je e-mailmarketing goed aan? In deze e-learning leer je met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

9 (9 reviews)
Lees verder

SEA in de Praktijk

Online

Het vervolg op ‘Introductie in SEA’. Je leert de juiste keuzes maken bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van succesvolle campagnes, om zodoende de opbrengsten uit je SEA te maximaliseren.

8.3 (4 reviews)
Lees verder

SEO

Online

Hoe optimaliseer je jouw webshop voor Google? In deze e-learning krijg je handvatten om met SEO meer relevante bezoekers naar je webshop te krijgen.

9.2 (19 reviews)
Lees verder

Contentmarketing- strategie

Online

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. In deze module leer je hoe je echt goede en relevante content maakt.

9.1 (8 reviews)
Lees verder

Customer journey voor terugkerende klanten

Online

In deze e-learning leer je hoe je je klantreis optimaliseert voor klanten die bij je terugkomen en hoe je de relatie met deze klant verder uitdiept.

Lees verder

Performance-based Marketing

Online

Met performance-based marketing beslis je op basis van feiten wat de meest effectieve kanalenmix is. In deze e-learning leer je hoe je dit binnen je eigen webshop toepast.

8.2 (5 reviews)
Lees verder

Conversion Rate Optimization

Online

Hoe krijg je meer omzet uit je bestaande bezoekers? Deze module legt conversieoptimalisatie uit en beschrijft de methoden om de conversie in jouw webshop te verbeteren.

8.5 (8 reviews)
Lees verder

Neuromarketing

Online

Hoe werkt neuromarketing? En hoe zet je het in ter verbetering van jouw webshop?

8.3 (4 reviews)
Lees verder

Massamedia voor Webshops

Online

Hoe zet je massamedia succesvol in? En hoe kun je het integreren in je bestaande mediamix? Leer het in onze e-learning Massamedia voor webshops.

8 (1 reviews)
Lees verder

Technische SEO

Online

In deze e-learning verdiep je jouw kennis over het vak en leer je nieuwe, geavanceerde SEO-technieken waarmee je de positie van jouw webshop in de zoekmachine van Google verder verbetert.

8.5 (2 reviews)
Lees verder

Customer Journey

Online

Wil je diepgaand onderzoeken wat een klant drijft, zodat je hem een onvergetelijke ervaring kunt meegeven? In deze module leer je de klantreis, de customer journey, in kaart brengen.

8.4 (18 reviews)
Lees verder

Remarketing

Online

Met remarketing kun je jouw advertenties laten zien aan consumenten die al eerder je website hebben bezocht, maar toen geen aankoop gedaan hebben.

Lees verder

Introductie in SEA

Online

Welke betaalde advertentiecampagnes zijn er? En welke passen binnen de online marketingstrategie van jouw webshop of brand? Dat leer je in deze e-learning.

7.6 (8 reviews)
Lees verder

Online Branding

Online

Als organisatie kun je inspelen op merkvoorkeuren met online branding. Maar hoe pak je online branding aan? In deze e-learning leer je wat online branding is en hoe je dit kunt inzetten voor jouw organisatie en merk.

7.8 (6 reviews)
Lees verder

Affiliate Marketing

Online

Affiliate Marketing is een vorm van online marketing en sales die interessante kansen biedt om de omzet van jouw organisatie te vergroten.

8.5 (4 reviews)
Lees verder

Content voor SEO

Online

Deze e-learning helpt je de kwaliteit van je content te verbeteren en beter te scoren in de zoekmachine van Google.

Lees verder

Psychologie van Conversie

Online

Ben je op zoek naar manieren om het online shopgedrag van je klanten positief te beïnvloeden? In deze e-learning leer je hoe je bewust het onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor jouw conversiedoelstellingen, kunt beïnvloeden.

8.4 (8 reviews)
Lees verder

Social Media

Online

Social media zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en zijn erg goed in te zetten voor je marketing. Maar hoe laat je social media voor je werken?

8.4 (9 reviews)
Lees verder

Influencer Marketing

Online

Wat is een influencermarketingcampagne? En hoe stel je een campagne op die bijdraagt aan je brand of sales? Dat leer je in deze e-learning.

9 (4 reviews)
Lees verder

Loyalty & retention

In ontwikkeling

Lees verder

Pinterest

In ontwikkeling

Lees verder

Storytelling

In ontwikkeling

Lees verder

Online reputatiemanagement

In ontwikkeling

Lees verder

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds