Inloggen

Online sturen op meer winkelbezoek

E-mail, sociale media of betaald online adverteren. Hoe kun je met elk instrument sturen op winkelbezoek? Welk instrument kun jij het beste kiezen? En wat heb je nodig om ermee aan de slag te gaan? Dat leer je in deze e-learning.

Start met leren
8.7/10
Bekijk de reviews (3)

Meer bezoekers naar je winkel, wie wil dat niet? Maar met welke online instrumenten kun je sturen op meer winkelbezoek, en welke kies jij als ondernemer?

Yannick, online marketingspecialist bij Multiply zet in 20 minuten de vier meest gebruikte online instrumenten voor je op een rij. Ook geeft hij aan wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met online communicatie.

Voor wie is deze e-learning?

Deze e-learning is gemaakt voor ondernemers met een fysieke winkel en eventueel een online verkoopkanaal die willen onderzoeken welke online marketinginstrumenten zij kunnen gebruiken om meer bezoekers naar de winkel en / of webshop te krijgen.

Je leert:

  • wat de meest gebruikte online communicatie-instrumenten zijn;
  • hoe je met elk instrument kunt sturen op meer winkelbezoek;
  • welk instrument voor jou op dit moment het meest geschikt is om mee aan de slag te gaan.

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

8

Ik vond de training voorafgaand aan het webinar nuttig. De training wordt leuk afgewisseld met vraagstukken en goed uitgelegd met filmpjes. Toen het webinar begon, zat ik al in de flow van marketing, ik wist welke onderwerpen eraan bod kwamen en vond het fijn dat zaken bekend voorkwamen. Leuke verfrissende training.

27 January 2022 - Saskia Luth , Rotterdam
8

o.a. duidelijke en leuke filmpjes.

20 January 2022 - Roy Passage , Maastricht
10

superinteressante e-learning!!

05 January 2022 - Nancy Dierick , Brussel
Meer reviews (1)

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds