Inloggen

E-mailmarketing voor MKB

Wil jij weten hoe je e-mailmarketing kunt inzetten om bestaande klanten vaker naar de winkel te laten komen – of die nu fysiek of online is – en meer te laten besteden. In deze e-learning vind je veel praktische tips die je meteen kunt toepassen.

Start met leren

E-mailmarketing is een heel goed middel om bestaande klanten vaker naar je winkel te laten komen en meer te laten kopen. Heb jij als ondernemer minder dan 10.000 e-mailadressen in je klantenbestand? Dan vind je hier veel praktische tips. Heb jij al meer dan 10.000 e-mailadressen? Dan is de e-learning ‘E-mailmarketing’ nóg geschikter voor jou dan deze.

Sven van Bergenhenegouwen is e-mailmarketeer bij Multiply en werkt dagelijks met ondernemers aan het opzetten en aanscherpen van hun e-mailmarketing. In deze e-learning geeft hij praktische tips voor de inhoud van je e-mailberichten en voor hoe je ze vervolgens efficiënt naar je ontvangers verstuurt.

Naar Mijn e-Academy >

Sven: “E-mailmarketing is krachtig. Niet iedereen zit bijvoorbeeld op sociale media, maar bijna iedereen heeft een e-mailadres. Je kunt je e-mails bovendien personaliseren en zo echt toegevoegde waarde aan je ontvangers bieden.”

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds