Inloggen

E-mailmarketing voor MKB

Wil jij weten hoe je e-mailmarketing kunt inzetten om bestaande klanten vaker naar de winkel te laten komen – of die nu fysiek of online is – en meer te laten besteden. In deze e-learning vind je veel praktische tips die je meteen kunt toepassen.

Start met leren
6/10
Bekijk de reviews (2)

E-mailmarketing is een heel goed middel om bestaande klanten vaker naar je winkel te laten komen en meer te laten kopen. Heb jij als ondernemer minder dan 10.000 e-mailadressen in je klantenbestand? Dan vind je hier veel praktische tips. Heb jij al meer dan 10.000 e-mailadressen? Dan is de e-learning ‘E-mailmarketing’ nóg geschikter voor jou dan deze.

Sven van Bergenhenegouwen is e-mailmarketeer bij Multiply en werkt dagelijks met ondernemers aan het opzetten en aanscherpen van hun e-mailmarketing. In deze e-learning geeft hij praktische tips voor de inhoud van je e-mailberichten en voor hoe je ze vervolgens efficiënt naar je ontvangers verstuurt.

Voor wie is deze e-learning?

Deze e-learning is gemaakt voor ondernemers met een fysieke winkel en eventueel een online verkoopkanaal die e-mailmarketing (beter) willen inzetten om te communiceren en meer te verkopen.

Je leert:

  • aan welke doelen je kunt werken met je e-mailmarketingstrategie (meer omzet, via sales, via communicatie over verschillende onderwerpen);
  • een aanpak maken en uitvoeren voor het verzamelen van (meer) e-mailadressen die je mag gebruiken voor je e-mailmarketing;
  • een marketingcommunicatiekalender maken. Daarmee zorg je ervoor dat je acties die in de winkel lopen tijdig communiceert via (onder meer) je e-mailmarketing;
  • het effect van een e-mailcampagne meten en op basis daarvan verbeterpunten voor de volgende campagne vaststellen.

Sven: “E-mailmarketing is krachtig. Niet iedereen zit bijvoorbeeld op sociale media, maar bijna iedereen heeft een e-mailadres. Je kunt je e-mails bovendien personaliseren en zo echt toegevoegde waarde aan je ontvangers bieden.”

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

9

30 October 2023 - Siem , Maarssen
3

06 September 2023 - Milou , Eindhoven

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds