Inloggen

Rendabel online ondernemen

Online ondernemen, waarom zou je? Dat is de eerste vraag die je voor jouw bedrijf wilt beantwoorden. De e-learning Rendabel online ondernemen (varianten: non-food & vers) helpt je bij dit vraagstuk.

Start met leren
10/10
Bekijk de reviews (1)

Online ondernemen, waarom zou je? Dat is de eerste vraag die je voor jouw bedrijf wilt beantwoorden. In Rendabel online ondernemen leer je hoe je met online activiteiten – communiceren of verkopen, of allebei – meer kunt verkopen. Deze e-learning heeft twee varianten (vers en non-food). Om alleen content te lezen die voor jou relevant is, kies je de variant die bij jouw onderneming past.

Lennart Koetsier, oprichter van online marketingbureau Multiply geeft zicht op de varianten van online ondernemen die er zijn. Met en zonder webshop. Daarna kun je bepalen wat de beste vervolgstap voor jouw bedrijf is. Een stap die haalbaar is en die je bedrijf laat groeien.

Voor wie is deze e-learning?

Deze e-learning is gemaakt voor ondernemers met een fysieke winkel en eventueel een online verkoopkanaal die willen onderzoeken hoe zij via het opnemen van online activiteiten in hun business model meer kunnen verkopen.

Je leert:

  • welke varianten van online ondernemen met of zonder webshop er zijn;
  • een keuze te maken voor een van deze varianten;
  • hoe online zichtbaarheid (website / FB / Insta / email) en online verkopen (webshop) zich tot elkaar verhouden;
  • welke andere belangrijke factoren een rol spelen bij het kiezen van een online aanpak, zoals de eigen wensen / strategie, kenmerken van de aangeboden producten (de mate waarin jouw producten onderscheidend zijn), de mate waarin vaardigheid in online ondernemen aanwezig is in het bedrijf en de financiële factor.

Reviews

10

Leuke training! Laat je nadenken over de online wereld van klant benadering. Je ziet ook dat online en offline soms helemaal niet zover uit elkaar liggen.

07 November 2022 - Natascha , Doetinchem

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds