Inloggen

Deepdive: Praktische datatoepassingen binnen e-commerce

Data is onlosmakelijk verbonden met webwinkels. Om succesvol te zijn binnen e-commerce heb je immers data nodig om bijvoorbeeld te zien hoe de traffic op je website is, wie er allemaal bij je shopt en op welke manier zij dat doen. Inmiddels wordt er op veel verschillende manieren data ingezet binnen de e-commercesector en in deze deepdive geven we je inzicht in de populairste datatoepassingen binnen de branche.

Start met leren

Deze deepdive heeft als voornaamste doel om jou handvatten te geven zodat je snel aan de slag kunt met data en zo je bedrijfsvoering verder kunt optimaliseren.

Wat en voor wie is deze deepdive?

Een deepdive is een e-learning van ongeveer dertig minuten die dieper ingaat op het onderwerp van een meer algemene, reguliere e-learning. In dit geval is dat de e-learning Introductie in data. Je kunt deze deepdive tussendoor pauzeren, zodat je de leerstof in je eigen tempo kunt doornemen en de e-learning op een zelf gekozen moment kunt hervatten.

Deze deepdive richt zich op (online) ondernemers (en hun marketingmedewerkers) die een eerste stap willen zetten in het inzetten van data en daarbij geïnspireerd willen worden door de populairste datatoepassingen binnen de e-commercesector.

Je leert…

  • hoe je data kunt inzetten om je prestaties te verbeteren;
  • via welke tien toepassingen je snel en efficiënt met data aan de slag kunt.

Aan de slag met datatoepassingen

Wil jij leren hoe je data kunt toepassen voor jouw webshop? Start direct met leren en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat die gedeeld kan worden via LinkedIn!

Naar Mijn e-Academy >

Klik hier voor meer informatie over de kosten.

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds