Inloggen

Warehousing

Welke stappen kun je zetten om je magazijn te stroomlijnen en zo de beloftes naar je klant waar te maken? Deze e-learning geeft je de handvatten om je eigen e-commerce magazijn succesvol te runnen.

Start met leren
9/10
Bekijk de reviews (2)

Naast de website, marketing en de klantenservice is je magazijn een van de belangrijkste pijlers van je webwinkel. Het magazijn is dé plek in de e-commerce-organisatie die ervoor zorgt dat de order bij de klant terecht komt. Een magazijn productief en efficiënt draaien gaat alleen niet vanzelf. Zodra je webwinkel succesvol wordt, kun je snel de controle verliezen als je geen logistieke ervaring hebt. Daarom is het zo cruciaal om de processen in het magazijn op orde te hebben. Maar hoe pak je dat precies aan?

In de e-learning Warehousing leer je van expert Casper Bakker (co-founder van Picqer) hoe je succesvol je magazijn runt. Picqer helpt webshops om op een makkelijke manier hun magazijn efficiënt en effectief te maken. Casper Bakker leert je onder andere welke stappen je kunt zetten om je magazijn te stroomlijnen, hoe je de effectiviteit van je magazijn kunt verhogen en hoe je de processen kunt versnellen. Met als resultaat dat je het juiste pakketje, op het juiste moment, bij de juiste klant kunt leveren.

Je leert:

  • uitleggen waarom je een magazijn hebt en dat de beloftes van je webshop hier worden waargemaakt;
  • omschrijven aan welke punten een goed magazijn te herkennen is en hoe je tot een effectief magazijn komt;
  • uitleggen waarom het belangrijk is dat iedereen in het magazijn zelfstandig kan werken en hoe je dit kunt bewerkstelligen;
  • onderbouwen waarom fouten voorkomen in het magazijn belangrijker is dan snelheid en hoe je het First Time Right-percentage berekent;
  • de belangrijkste manieren omschrijven om het magazijn sneller te maken;
  • op basis van de geleerde basisprincipes het eigen magazijn effectiever en efficiënter runnen.

Start direct met leren en laat je met behulp van deze e-learning in ongeveer 60 minuten bijspijkeren op het gebied van een warehousing. Ga in je eigen tempo aan de slag en sluit de e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat!

Naar Mijn e-Academy >

Reviews

10

Door de academy weer even een heads up met taken die van belang zijn voor het efficiënt runnen van een warehouse. Veel dingen weet je wel, maar door de cursus weer even attent op gemaakt. Handige stof om in de praktijk toe te passen.

22 June 2021 - Joris , Reusel
8

goede sessie ter herhaling van je kennis en vergelijk met je huidige situatie handige tips en tricks voor het optimailseren van je eigen proces

15 June 2021 - Guido , Waalwijk

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds