Inloggen

Talent Circles

Ken je dat? Je werkt enkele jaren bij een fijn bedrijf in de e-commerce, je bent goed in je vak, maar voor je gevoel sta je toch een beetje stil. Er is meer uit je vakgebied en persoonlijke ontwikkeling te halen. Hiervoor moet je echter wel scherp gehouden worden. Wie houd jou eigenlijk scherp? En wie helpt jou om morgen beter te worden in jouw vakgebied? Dat is het doel van de Talent Circles!

Eerdere edities van de Talent Circles zijn met een 8,4 beoordeeld!

Wat houden de Talent Circles in?

Onder begeleiding van een expertcoach ontmoet je getalenteerde vakgenoten van andere e-Commercebedrijven om buiten de kaders van jouw organisatie te treden. Hierbij zetten we diverse instrumenten in, waaronder begeleide intervisie, bedrijfsbezoeken, workshops, gastcolleges en case hacking. De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers. Hierdoor wordt er een interactief karakter aan de bijeenkomsten gegeven. De Talent Circles worden aangeboden aan leden van Thuiswinkel.org, maar ook niet-leden zijn van harte welkom.

Voor wie?

Ben jij (online) marketeer, product manager, webanalist, HR adviseur of projectmanager en heb jij minimaal 3 jaar werkervaring? Dan zijn de Talent Circles echt iets voor jou!

Investering

Voor leden van Thuiswinkel.org bedragen de kosten €1.495. Voor niet-leden is dit €1.895. Hiervoor krijg je:

 • 7 bijeenkomsten inclusief maaltijd
 • Begeleiding van een topcoach
 • Lesmateriaal
 • Gastcolleges van aansprekende e-commerce sprekers
 • Inspirerende bedrijfsbezoeken aan bijvoorbeeld bol.com, Google of Snappcar
 • 30 e-Academy Points
 • Bij afronding een e-Academy Professional certificaat

Talent Circle Conversion Optimization

In de Talent Circle Conversion Optimization ga je voor jouw bedrijf op zoek naar het volgende niveau in conversieoptimalisatie. Je werkt dus altijd vanuit jouw eigen case. Tijdens het uitdiepen van conversieoptimalisatie wordt er aandacht besteedt aan beïnvloedingstechnieken om het onbewuste brein te verleiden. Ook bekijken we hoe jij jouw conversie structureel kunt verbeteren. Het optimaliseren van je eigen case, het leren van experts en het leren van elkaar staan centraal.

Inschrijving start in 2020

Talent Circle Performance Based Marketing

In de Talent Circle ga je voor jouw bedrijf op zoek naar het volgende niveau in trafficgeneratie. Je werkt dus altijd vanuit jouw eigen case. Wil je meer weten over de mogelijkheden van SEO, Digital Marketing en Google Analytics op voornamelijk strategisch, technisch of rapportage vlak? Dan is deze Talent Circle echt iets voor jou. Je leert alles over linkbuilding, technische optimalisatie, social marketing, e-mailmarketing en display advertising. Het optimaliseren van je eigen case en het leren van experts en van elkaar staan hierbij centraal.

Inschrijving start in 2020

Beloon hoogvliegers door deelname aan Talent Circles

Normaal tarief: € 1.995,-
Leden van Thuiswinkel.org: € 1.595,-
Business partners van Thuiswinkel.org: € 1.595,-
Alle bedragen zijn exclusief btw

Maak jij het verschil bij je webshop?

Inschrijving voor deze vakinhoudelijke bijeenkomsten is momenteel gesloten. In 2020 starten nieuwe Talent Circles. Voor extra informatie of persoonlijk advies zijn wij per e-mail of telefonisch bereikbaar op 0318 64 85 01.

Partners

 • Logo Techniek Nederland
 • Logo ANVR
 • Logo Koninklijke INretail
 • Logo Thuiswinkel.org
 • Logo Stichting Detailhandelsfonds