Inloggen

Associate Degree e-Marketing

  De startbekwame e-marketingprofessional op associate degree-niveau vertaalt een e-marketingstrategie naar een e-marketingactiviteitenplan en -kalender. Bereik, bezoek, conversie, retentie, fasen in de marketingfunnel, customer journey en paid, earned en owned media zijn bekende begrippen waar hij planmatig mee aan de slag gaat. Ook doet hij verbetervoorstellen voor ranking vanuit de invalshoeken van techniek, content en autoriteit en, voor het maximaliseren van de resultaten, uit search engine advertising. Verder bedenkt hij geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketingacties op basis van klantinformatie.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-Marketing voor het associate degree-niveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 35 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds