Inloggen

e-Commerce Profiel Associate Degree

  De startbekwame e-commerceprofessional op associate degree-niveau realiseert e-commercedoelstellingen en gaat hierbij planmatig te werk. Hij weet goed rekening te houden met financiële marges en bedrijfsdoelstellingen en werkt hierbij samen met specialisten uit de domeinen e-supply chain, e-marketing en e-ict.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-Commerce voor het associate degree-niveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 35 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds