Inloggen

Master e-Data

  E-dataprofessionals op masterniveau zijn bereid vorm te geven aan de datastrategie van het bedrijf, deze te beïnvloeden of er actie op te ondernemen, binnen en buiten de ict-teams. Ze zijn in staat om te kijken naar de behoeften van het bedrijf vanuit een datastandpunt, en begrijpen hoe gegevens kunnen worden opgenomen in alle gebieden van het bedrijf om de groei te versnellen. Ze zijn in staat om leiderschap te nemen en uit te voeren op dataprojecten die zijn afgestemd op de strategische initiatieven van het bedrijf.

  Masterlevel professionals hebben sterke technische kennis. Ze gebruiken hun gedegen begrip van data-analyse en -visualisatie en passen deze toe op steeds grotere en live datastromen. Ze weten hoe ze data moeten relateren aan bedrijfsresultaten. Hun toenemende vermogen om complexe datavragen te beantwoorden en te gebruiken om een bruikbare bedrijfsuitkomst te creëren, is een van de belangrijkste vaardigheden die de e-dataprofessional nodig heeft.

  Masterlevel professionals zijn bereid om machine learning voor het bedrijf te ontwikkelen, bouwen, testen en verfijnen. Bovendien moeten ze in staat zijn om de zwarte doos van machine learning te demystificeren en de juiste oplossing van formaat voor het bedrijf toe te passen. Ze moeten in staat zijn om hun geavanceerde wiskundeniveau en programmeervaardigheden toe te passen om te verfijnen voor machine learning-oplossingprestaties.

  Daarnaast moet elke masterniveau professional voortdurend zijn communicatie, kritisch denken, samenwerking en persoonlijke leiderschapsvaardigheden ontwikkelen. Hun vermogen om deze vaardigheden te tonen zal voor toekomstige werkgevers net zo belangrijk zijn als hun technische competentie.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-Data voor het masterniveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 25 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds