Inloggen

Minor e-Data

Leeruitkomsten 2020 e-Data

  Data en het gebruik ervan zijn te vinden in alle industrieën van vandaag. Er is veel vraag naar een student die data-analyse en rapportagevaardigheden kan brengen aan een werkgever. Werkgevers zijn op zoek naar mensen die het dataverhaal voor hun organisaties kunnen maken en vertellen.

  De student die de minor e-data voltooit, is goed uitgerust om zich met zijn vaardigheden op het gebied van data en web analytics aan te sluiten bij een datateam. Als ondersteunend lid van het datateam kunnen ze beschikbare tools en platformen gebruiken om gegevens te analyseren en bruikbare presentaties te maken.

  E-data-minorstudenten begrijpen het belang van het zichtbaar maken van informatie voor het bedrijf. Ze hebben geleerd hoe ze de datagerelateerde vragen moeten stellen waarvan het bedrijf antwoorden nodig heeft. Ze weten hoe ze hun analyse moeten presenteren aan een breed publiek van belanghebbenden.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel voor de minor e-Data. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 24 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds